23948sdkhjf

R-Sign Retro radiator– Selv prisen er nostalgisk!

| Medlemsnyhed | Indrykket af RadiatorDesign ApS

Danmarks stærkeste program i variationer, kvalitet og pris

R-sign Retro er med sit tidløse udseende, sit æstetiske udtryk og harmoniske profil, en alsidig radiator, til brug i både klassiske og moderne omgivelser. Dette være sig både i nybyggeri og ved renovering af eksisterende bygninger. Og takket være et stort udbud af variationer –
5 dybder, 20 højder, en horisontal og en vertikal version og uendelige længder, er der stort set ingen begrænsninger for dens anvendelsesmuligheder.

R-sign Retro har en meget høj ydeevne, med sin rørformede stålkonstruktion har den ydermere en betydelig varmegivende overflade, hvilket gør den idéel til brug i de mest moderne lavtemperatur-systemer.

Designet er tænkt ind i funktionen - Med sine bløde, runde, luftige former, uden skarpe kanter, kan denne radiator med fordel anvendes, hvor der er høje hygiejne- og sikkerhedskrav, f.eks. på skoler, hospitaler eller i andre miljøer. 

R-sign Retro Clean er en speciel variant af R-sign Retro, ligeledes uden skarper kanter og hjørner. Afstanden mellem elementerne er forøget, hvilket letter rengøringen betydeligt. Dette gør R-sign Retro Clean yderst velegnet til brug på hospitaler, laboratorier, plejehjem og overalt, hvor der stilles høje krav til hygiejne og rengøringsvenlighed.

Sidst, men ikke mindst findes R-sign Retro i en bænk-version. Denne version har samme funktionelle kvaliteter som R-sign Retro og R-sign Retro Clean og kan med sit elegante udtryk og strejf af nostalgi, smukt integreres i miljøer rundt omkring på skoler, i børnehaver, i fitnesscentre og ved diverse offentlige områder.

For mere information kontakt RadiatorDesign på tlf. 70222307

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
RadiatorDesign ApS

Valhøjs Alle 169
2610 Rødovre
Danmark
RadiatorDesign ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.14