23948sdkhjf

Wewers overtager Kværs Mørtelværk

| Medlemsnyhed | Indrykket af Wewers A/S

Wewers Mørtel A/S køber mørtelaktiviteterne i Kværs af IBF med virkning fra 1. august 2016.

 Familien Wewer fra Wewers og familien Rosenkilde fra IBF har indgået aftale om Wewers overtagelse af Mørtelaktiviteterne i Kværs.

Wewers er i forvejen repræsenteret som aktør på mørtelmarkedet med mørtelværker øst for Storebælt.

Begge ejere har ønsket en langsigtet videreførelse af mørtelværket i Kværs til gavn for både kunder, leverandører og medarbejdere. Derfor overgår mørtelaktiviteterne til Wewers, som viderefører mørtelværket i Kværs i samarbejde med mørtelværkerne i Mårum og Igelsø.

Der vil i løbet af 2016/2017 blive opsat posemaskine i Kværs, så der i fremtiden ligeledes kan leveres mørtel, sand og grus i poser af fineste kvalitet fra Kværs. Der vil ligeledes fremover være større fokus på udbygning af lager af diverse tilslagsprodukter både som bakke- og sømaterialer.

 

Kværs Mørtelværk vil fremover fortsat hedde Kværs Mørtelværk og være en afdeling i Wewers Mørtel A/S, cvr.nr. 28893949.

Det vil naturligvis fortsat være de samme kendte ansigter Henning Bøhnke og Niels Nielsen, som betjener Jer fra Kværs Mørtelværk.

Wewers overtager alle igangværende ordrer på uændrede aftaler og betingelser, ligesom endnu ikke påbegyndte ordrer vil blive leveret jf. indgåede kontrakter og/eller ordrebekræftelser fra Kværs Mørtelværk.

Skulle der være spørgsmål, er I velkomne til at kontakte:

Blandemester Henning Bøhnke 74659269 eller hb@wewers.dk, salgschef Rasmus Bisgaard 23116867, direktør Flemming Wewer 21269588.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Wewers A/S

Ny Mårumvej 222
3230 Græsted
Danmark
Wewers A/S

Send til en kollega

0.094