23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny LK FUGA® PIR-sensor med bredere synsfelt

Schneider Electric udvider sortimentet med en ny PIR-sensor i LK FUGA®-familien: LK FUGA® PIR 160° 10A.

Den nye PIR adskiller sig først og fremmest ved at have et bredere "synsfelt" (detekteringsområde) på hele 160°. Dermed kan den i nogle tilfælde være et bedre egnet alternativ til en 90°,s PIR-sensor. For eksempel i rum, hvor PIR'en er placeret tæt på en dør eller gangarealer, hvor det er vigtigt, at den registrerer bevægelse tidligt.

LK FUGA PIR 160° 10A er beregnet til montering i ca. 1 meters højde og er udført i høj og holdbar kvalitet. Designmæssigt er helhedsindtrykket et elegant, diskret udseende takket være den flade, let buede, linse som ikke stikker langt ud fra væggen.

 

Flere funktionsmuligheder og mindre energiforbrug

Vores nye PIR-sensor har et lavt standby-forbrug, og ligesom andre bevægelses-sensorer kan LK FUGA PIR 160° 10A være med til at spare på strømmen, pga. den automatiske sluk-effekt. Der er gode muligheder for præcis indstilling af lux-følsomhed og efterløbstid, og så kan sensoren håndtere både gløde- og LED-lyskilder, 1-fasede motorer og elektroniske transformere.

 

FUGA PIR 160° 10A er oplagt til offentlige bygninger, institutioner og erhverv i rum hvor mange mennesker dagligt opholder sig i kortere tid - fx toiletter, kopirum, garderober og gangarealer. Men den er også egnet til installation i private boliger, hvor den med sit diskrete og enkle design nemt indgår i boligens eksisterende installation.

 

Standardfarven er hvid, og LK FUGA 160° 10A kan desuden fås uden afdækning til bestilling sammen med separat afdækning i lysegrå eller koksgrå. PIR’en passer naturligvis ind i det klassiske LK FUGA®-rammedesign

 

LK FUGA® PIR 160° 10A kan bestilles hos grossisterne nu.

Find den allerede nu, klik her.

Schneider Electric Danmark A/S
Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70698714

Send til en kollega

0.063