23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Rene omgivelser hos Gandrup Element A/S

All Remove står for rengøringen hos betoneksperten Gandrup Element A/S. Samarbejdet indbefatter også kantineservice for firmaets administrative medarbejdere.

KLIK HER FOR AT LÆSE MERE OM ALL REMOVES RENGØRING

Igennem mere end 50 år har Gandrup Element A/S skabt alverdens betonelementer – lige fra færdige råhuse og facadeelementer til trapper, søjler og bjælker. I dag beskæftiger virksomheden omkring 120 medarbejdere, hvoraf en stor del er beskæftiget i virksomhedens hovedafdeling på Teglværksvej lidt uden for Aalborg.

Orden på kontoret
For at sikre rene forhold til medarbejderne har Gandrup Element A/S for nylig indgået aftale med All Remove. Aftalen betyder, at medarbejderne kan forvente en stabil og regelmæssig rengøring, der giver orden i omgivelserne, arbejdsglæde og de bedste rammer til at kunne udføre deres arbejde.

Lækre retter i kantinen
Men det er ikke kun omgivelserne, der vil blive kælet for. Samarbejdet indbefatter nemlig også en kantineservice, hvor All Removes medarbejder dagligt vil sørge for anretning af mad til frokosten, afrydning og anden forplejning til medarbejderne.

KLIK HER FOR AT LÆSE MERE OM ALL REMOVES RENGØRING

KLIK HER FOR AT FÅ ET TILBUD

All Remove Danmark A/S
Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20691247
P nummer: 1011765145

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063