23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fremragende tætning og fugtisolering af betondæk under asfalt

KORROSIONSBESKYTTELSE AF BROKONSTRUKTIONER

Betonbroer kræver optimal vandtætning under asfalt for at holde betonen i god stand.
Ved at eliminere eventuelle bevægelser i konstruktionen på grund af vand og
forhindre konstruktionsskader på stålforstærkningen, styrkes broen indefra.

Teknos' overfladebehandlingsprodukter til brokonstruktioner tager højde for de specifikke krav og forskellige variabler:

  • Klima (vejrpåvirkning) afhængigt af geografisk placering: lave temperaturer, høj luftfugtighed, høj UV-stråling, sne, tåge, is, regn.
  • Barske miljøer: by, industri med et højt indhold af gasser, CO2, SO2, NO2, salte, mineraler, kemikalier i form af antifrostadditiver.
  • Mekaniske belastninger: statisk fra egen vægt, dynamisk fra forbipasserende køretøjer, vindbelastning.

Teknos har oparbejdet stor viden inden for korrosionsbeskyttelse gennem 70 år, har omfattende teoretisk og praktisk viden og er altid klar til at levere det optimale overfladebehandlingssystem til beskyttelse af forskellige genstande.

Til korrosionsbeskyttelse har vi et bredt produktudvalg: vådmaling og pulvermaling, VOC-kompatible og vandbaserede overfladebehandlingsløsninger til alle forhold for korrosionsbeskyttelse, UV-bestandighed, beskyttelse mod de barskeste vejrforhold og mekanisk stress, modstandsdygtighed over for kemikalier og oxidanter. 

Læs mere om, hvordan Teknos kan hjælpe jer med at spare tid på reparation af dårlige vejbelægninger og broer, så langvarige vejreparationer forstyrrer trafikken mindst muligt.

 

Teknos A/S
Industrivej 19
6580 Vamdrup
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK85551612
P nummer: 1003213320

Kontaktperson

NH
Niels Hallum
Account manager
+45 61 72 83 92 niels.hallum@teknos.com

Send til en kollega

0.063