23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vejarbejdsdagen 2023

VEJ-EU inviterer til Vejarbejdsdagen 2023 Se programmet og køb din billet til VEJ-EU's store konferencedag om vejarbejde og sikkerhed, så ses vi i Middelfart den 27. september 2023.

Fokus
Der er et stadigt behov for fokus på støj, og vi har længe talt om vejstøj for beboere langs vejnettet. Vi har mangler imidlertid at tale om, hvordan støjen påvirker vejarbejdere og hvad vi kan gøre, for at mindske støjpåvirkningerne under vejarbejde. 

Her kan du høre om hvordan støj belaster mennesker og se et case-eksempel på mobile støjskærme, som kan være en af løsningerne. 

Men det er kun et af flere emner, som behandles på dagen, hvor der også er fokus på planlægning og projektering af vejarbejde. Vinklen er især, hvordan det kan lykkes at planlægge gode vejarbejder, steder hvor der ikke er så god plads. Det er nemlig situationen ved mange arbejder på kommunale veje især i byerne. 

Hvem

På vejarbejdsdagen vil du kunne møde blandt andre Vejdirektoratet, Arbejdstilsynet, 3F, CG Jensen og Saferoad. 

Så køb din billet til Vejarbejdsdagen 2023, så du kan blive klædt på til at planlægge og udføre sikre vejarbejder fremover. 

Er det relevant for mig?

Konferencen er for alle i vejsektoren, som interesserer sig for sikkerhed og fremkommelighed. I 2023 har Vejarbejdsdagen et særligt afsnit om støj.

Programmet henvender sig til medarbejdere i f.eks. staten, hos kommunerne, den rådgivende sektor, hos entreprenørerne, hos leverandørerne, i forsyningsselskaberne, på uddannelsesinstitutionerne m.v.

Se program og køb billet her. 

 

 

VEJ-EU Vejsektorens Efteruddannelse
Guldalderen 12
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK86632012
P nummer: 1002752313

Kontaktperson

CBN
Carsten Bredahl Nielsen
+45 20604832 carsten@vej-eu.dk

Send til en kollega

0.063