23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Godt nyt om Vejjuradagen

Man kender det godt. Den der følelse man får, når man ved, at man har set rigtigt. Sådan har vi det med Vejjuradagen, som VEJ-EU holder den 11. oktober i Middelfart.

Hvorfor:
Vi har erfaring med, at netop det vejjuridiske område er populært på Vejforum. Men vi oplever også, at der er for lidt tid til at komme i dybden. Både indlægsholdere og deltagere efterspørger mere tid til behandling af emnerne, mere tid til dialog og mere tid til netværk kun med andre fagfæller inden for vejjura.

Det forsøger vi at imødekommer med Vejjuradagen. Her inviterer vi vejfolk, som arbejder med det vejjurdiske område og med tilgrænsende lovgivning. Det kan være jurister, advokater, landinspektører, ingeniører og så videre. Det fælles samlingspunkt er, at man er nysgerrig på, hvad der rører sig.

Vi har spurgt hos Vejdirektoratet og hos Horten – Kim Remme Birkholm og Tue Trier – hvad de vil pege på, og så har vi suppleret deres svar, men emner som vores trofaste kursister er optaget af.

Hvad:
Vi har sammensat et program blandt andet med indlæg om:

  • Aftaler efter Vejlovens pgr. 8
  • Afmærkning på private færdselsarealer vs autoriseret vejafmærkning på private arealer
  • Udbygningsaftaler – sag fra Aalborg Kommune
  • Kommunens vurdering af om en privat fællesvej kan nedlægges
  • Overgangstilladelser – kørende adgang

Og det er blot et udpluk af hvad dagen indeholder.

Vi starter med en gennemgang af, hvad er helt aktuelt rører sig på området blandt andet med afsæt i Vejdirektoratets afgørelser og sager på det private område.

Hvordan:
Vi håber naturligvis, at I også tænker, at vi har fået en god ide - sådan at vi ses i Middelfart den 11. oktober. Vi håber nemlig på, at Vejjuradagen bliver en tilbagevendende begivenhed. Du kan se programmet her.

 

Vejjuradagen er en af flere vejfaglige dage, VEJ-EU har på programmet hen over efteråret. Der er også en om Klima- og Miljø og en om Vejarbejde. Du kan læse mere på www.konfernceforum.dk.

VEJ-EU Vejsektorens Efteruddannelse
Guldalderen 12
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK86632012
P nummer: 1002752313

Kontaktperson

CBN
Carsten Bredahl Nielsen
+45 20604832 carsten@vej-eu.dk

Send til en kollega

0.094