23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dana Lims uddannelsesansvarlige giver stafetten videre

Efter 31 år hos Dana Lim kan Bjarne Holm snart se frem til et velfortjent otium. Derfor er han i disse dage i færd med at overdrage stafetten til Jesper Dræby, der kommer med en lang erfaring fra byggebranchen. samt en passion for undervisning og formidling. 

De næste uger får kursisterne dobbelt op på opmærksomhed, når de skal undervises i fuger, lim og spartelmasse. Bjarne Holm, der har stået for kurserne til forhandlere og kunder, er nemlig i fuld gang med overdragelsen til sin efterfølger, Jesper Dræby, der derfor er med på sidelinjen. 

Det er dog ikke en ny og uerfaren profil, som Dana Lims kursister fremover kommer til at møde. Med sig i rygsækken har Jesper Dræby nemlig over 25 års erfaring som salgskonsulent hos blandt andet Makita, så den tekniske formidling af produkter til byggebranchen er bestemt ikke ny for ham. Faktisk vil en stor del af hans arbejdsdag komme til at ligne den, han har haft de sidste mange år, ligesom målgruppen fortsat vil være forhandlere og håndværkere.

Jesper Dræby er ikke desto mindre taknemmelig for muligheden for overdragelsen og er ivrig efter at følge Bjarnes kurser, hvor han ser frem til at få mere teknisk viden om Dana Lims produkter:

- Jeg er rigtig glad for få mulighed for at lære af Bjarne og af hans omfattende erfaring. Jeg tror, det vil hjælpe mig med at forstå produkterne og give mig mere selvtillid i min nye rolle som uddannelsesansvarlig. Og så ser jeg ellers frem til at få lov at sætte fokus på kvaliteten og anvendelsen af produktet, så det kommer vores kunders kunder til gode, fortæller Jesper Dræby.

Bæredygtighed i fokus

Med de nye klimakrav, der trådte i kraft ved årsskiftet, er kravene til byggerier og de produkter, der indgår i dem, skærpet, og det giver nye udfordringer for alle aktører i branchen. Jesper Dræby vil i sin fremtidige undervisning lægge stor vægt på den grønne omstilling og sikre sig, at kunderne er opmærksomme på kravene og samtidig bliver informeret om, hvordan de bedst kan imødekommes med produkter fra Dana Lim.
 
- Den grønne omstilling kommer til at spille en stor rolle i min undervisning, da der i øjeblikket er store krav til både byggerier og produkter. I min undervisning vil jeg have fokus på at fortælle om Dana Lims produkter, der bidrager til at løse markedets udfordringer og til at hjælpe byggebranchen i en mere bæredygtig retning. 

Vil fylde de store sko på sin egen måde

Med 31 års erfaring hos Dana Lim, er det store sko, der skal fyldes ud. Men det bekymrer ikke Jesper Dræby, der tværtimod glæder sig over at træde ind i en virksomhed med en kultur for høj medarbejderanciennitet:

- Dana Lim har et godt ry i branchen i forhold til fastholdelse af sine medarbejdere, og det mærkes tydeligt. Jeg er klar over, at det er en stor opgave at overtage hans rolle, men jeg er sikker på, at jeg er godt klædt på til det takket være min erfaring og ikke mindst Bjarnes oplæring. Men det er også vigtigt at huske, at alle underviser på deres egen måde, så jeg ser også frem til at bidrage med mine egne ideer og metoder, slutter Dana Lims nye uddannelsesansvarlige. 

Dana Lim A/S
Københavnsvej 220
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK49294514
P nummer: 1001930129

Kontaktperson

RG
Rass Gottschalck
Marketingchef
+4466 29104466 rg@danalim.dk

Send til en kollega

0.063