23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Undgå kalkbelægning med terrakotta fliser fra Villa

Natur terrakottafliser i sildebensmønster fra Villa giver ægte autentisitet og eksklusivitet til badeværelset. Og så undgår man de irriterende kalkbelægninger og pletter.

Måske vidste Du ikke, at Du kan få naturen helt ind i badeværelset. Og måske er din kunde træt af døde kunstmaterialer og drømmer om lækker håndlavet eksklusivitet til overkommelige priser. Hvis der oven i købet er et krav om overflader, der er lette at holde med hensyn til kalk, indskrænker det almindeligvis mulighederne en del.

Med de håndlavede og brændte terrakotta fliser i sildeben fra Villa har Du naturen helt tæt på – også der, hvor Du er mest privat – i badeværelset. Så kan Du slappe af og nyde velvære og lækre omgivelser – uden at skulle tænke på rengøring og eventuelle kedelige kalkaflejringer.

Fliserne er håndfremstillet efter gamle håndværksteknikker og udstråler ægte autentisitet og eksklusivitet. Desuden er de lette at rengøre og absorberer komplet kalken fra vandet, så man undgår de irriterende kalkpletter. Det betyder, at man kan springe den daglige rengøring for kalk over – og at fliserne står flotte år efter år med en let og naturlig patinering .

Villa – Unikke håndlavede fliser 

www.villahandmade.dk/gulvtegl

Villa Fliser
Fremstilling - Udvikling - Design
Sundbrovej 57
5700 Svendborg
Svendborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26035139

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078