23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyhed: TRÆ 79 Trægulve er den ultimative vejledning i trægulve

Træinformation lancerer en ny bog i rækken af TRÆhåndbøger. Køb bogen i vores webshop eller læs den online, hvis du er medlem af Træinformation.

TRÆ 79 Trægulve er den ultimative vejledning til enhver, der arbejder med trægulve. Forfatteren af bogen er Bjarne Lund Johansen, som er tidligere direktør i Træinformation og en af Danmarks dygtigste eksperter inden for området.

Bogen beskriver i tekst og tegninger materialer, gulvopbygninger og byggeteknisk korrekt udførelse af bl.a. trægulve på strøer og bjælkelag, fuldlimede gulve, svømmende gulve, gulvvarme, renovering og vedligeholdelse af trægulve. Løsningerne er i overensstemmelse med almindelig, god håndværksmæssig praksis.

TRÆ 79 Trægulve gennemgår også de konstruktive og fugttekniske krav til udførelsen samt en række lyd-, brand- og lovgivningsmæssige forudsætninger. Den er opdelt i kapitler med afgrænsede emner, der kan læses hver for sig eller i sammenhæng, og den fungerer som et opslagsværk. TRÆ 79 Trægulve er en uvurderlig håndbog for alle, der projekterer, leverer og udfører trægulve og vil være sikre på en byggeteknisk korrekt udførelse, samt at gulvene overholder de gældende lovgivningsmæssige krav.

TRÆ 79 Trægulve indgår i ‘alment teknisk fælleseje’, hvilket betyder, at byggeriets parter bør kende håndbogens indhold, når der udføres trægulve.

Bøgerne ”TRÆ 63 Trægulve – Valg og vedligeholdelse” og ”TRÆ 64 Trægulve – Lægning” udgår og afløses af TRÆ 79 Trægulve.

Er din virksomhed medlem af Træinformation, kan I til enhver tid læse bogen online på træinfo.dk.

Køb bogen i Træinformations webshop

Træinformation
Lyngby Kirkestræde 14
2800 Kongens Lyngby
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK57009012
P nummer: 1002056252

Send til en kollega

0.062