23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lynhurtig succes med salg af cremer for MUMS WITH LOVE

Med hjælp fra Erhvervshus Midtjylland fik iværksætter råd til at deltage i International Tax Free messe i Cannes og landede nye kunder og distributører og har nu tre medarbejdere.

Corona-pandemien har også ført gode ting med sig. For iværksætter Karina Lassen blev nedlukningen startskuddet til hendes virksomhed MUMS WITH LOVE ApS.

Da landet lukkede ned, brugte hun tiden på at udvikle en ny bæredygtig og certificeret hudplejeserie til hele familien og til at finde leverandører og en investor.

I november 2021 fløj MUMS WITH LOVE ud af startboksen med drømmen om at skabe et internationalt mærke med ”rene” produkter, der ser lækre ud, og kan bruges af hele familien fra baby til bedstemor. F.eks. vådservietter, som bruges til både babynumser og til at fjerne makeup.

Ligesom i de fleste andre iværksættervirksomheder er pengene små. Og for Karina Lassen har det gjort en mærkbar forskel, at hun via Erhvervshus Midtjylland har fået pulje-penge fra SMV:Eksport, så hun kunne deltage i den største internationale messe i Cannes.

”For MUMS WITH LOVE er det vigtigt at vise flaget til den messe. Og det gav da også bonus, for vi fik landet to distributører og flere nye kunder”, siger iværksætter og ejer Karina Lassen.

Det batter at få tilskud
På grund af det fine resultat skal hun afsted igen i år, ligesom hun lige har været på messe i Bologna for at præsentere sine produkter overfor potentielle kunder.

For en lille virksomhed som vores, som ikke har tjent penge endnu, men bare investeret bl.a. i varelageret, batter det at få tilskud til at tage på messe. Ellers ville jeg have ventet med at tage af sted”, siger Karina Lassen.

MUMS WITH LOVE har hurtigt fået succes med salg af de svanemærkede, veganske og allergicertificerede cremer, som er uden parfume.

I dag sælges produkterne i mere end 40 internationale lufthavne og på færgeruter, krydstogtskibe og i danske butikker.

Karina Lassen har i den nye virksomhed bragt de internationale kontakter i spil, hun har fået gennem de mange år, hun har arbejdet med toldfrit salg.

Bodylotion og olie hitter på salgslisten hos MUMS WITH LOVE, som det seneste halve år har lanceret 11 nye produkter, så der nu er 21 produkter i sortimentet.

Flere gange har iværksætteren siden kontaktet Erhvervshus Midtjylland for at høre, hvad de kan hjælpe MUMS WITH LOVE med.

Det har resulteret i hjælp til en branding strategi og visuel identitet gennem det tidligere regionale iværksætterprogram.

”Når vi får flere og flere samarbejdspartnere, er det vigtigt, at vi kan vise dem vores ”brandbook” og sige, at det er sådan, det skal se ud. Og fremhæve at alt hvad vi gør, baserer sig på bæredygtig tankegang som vores genanvendte emballage”, siger Karina Lassen.

Book uforpligtende møde
Uanset branche og hvad enten du har brug for sparring om strategi, salg, markedsføring, kapital, eksport, grøn omstilling, digitalisering eller noget helt andet, er vi klar til at hjælpe. 

Det er både gratis og uvildigt - og koster kun din tid. 

Book et møde med Erhvervshus Midtjylland

Erhvervshus Midtjylland
Åbogade 15
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30089456
P nummer: 1012868401

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078