23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Komproment styrker fokus på CO2 og klimaaftryk

Hos Komproment har vi fået udarbejdet en miljøproduktdeklaration (EPD) for vores populære Viking undertag type 280 + 400.

Denne certificering bekræfter vores engagement i at være førende inden for udvikling og forståelse af bæredygtige byggeløsninger med fokus på CO2-udledning og klimaaftryk.

I næsten 20 år har adm. direktør Mads Røge personligt søgt de optimale undertagsløsninger, der passer perfekt til Komproments tagløsninger. Undertaget og rådgivning om passende løsninger har altid været et afgørende element for os.

"Vi har udviklet tre typer undertag i partnerskaber, som nu tilbydes på det danske marked - god, bedre og bedst," udtaler Mads. Hos Komproment ønsker vi ikke at gå på kompromis med kvaliteten, da vi ved, hvor dyrt det kan blive at spare nogle få kroner på undertag. "Selvom vi har tre typer og tre kvaliteter, holder vi fast i princippet om, at det billige kan blive dyrt. Derfor har vi valgt at fravælge produkter, der ikke lever op til de såkaldte DUKO MH-krav,” siger Mads.

Hos Komproment har vi en stærk forpligtelse til at rådgive og formidle viden om den skjulte bygningsdel, der bør tages alvorligt. Her fremhæver vi vores førende produkt, Viking 400, der i dag er meget udbredt og anvendt. Viking 400 er ambitiøst og præsterer 25 gange normen for undertag på markedet. Det giver kunderne en enorm tryghed," siger Mads.

Når det kommer til undertag uden tag, er det vigtigt at udføre tagmontagen hurtigt, da undertaget dagligt mister sin funktion. Hertil er det afgørende, om taget lægges om sommeren, vinteren eller i efteråret. Der er vigtige processer, der skal overholdes, og man skal derfor være utrolig opmærksom, når fokus kommer på at konkurrere på eksponeringstider. Her kan billig og lang tid blive meget dyrt. 

"Det er afgørende at følge de anbefalede metoder for at sikre produktets kvalitet. Kunden skal føle sig tryg og have en god oplevelse, da en tagudskiftning måske kun sker én gang i deres liv," forklarer Mads.

 

 

Komproment ApS
Porsborgparken 21
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25043499
P nummer: 1007247059

Send til en kollega

0.063