23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny forskalling til betonstøbning af kantbjælker og fundamenter

Produktnyhed sparer entreprenører tid på byggepladsen

Projektchef Janus Salomon havde kun turde håbe. Men på byggepladsen i Slagelse fik han endelig bekræftet, at den nye forskalling til betonstøbning, som Klingenberg A/S havde købt hos Celsa Steel Service, effektiviserede byggeprocessen markant. 

 

”Valget af den nye forskalling hentede en tidsbesparelse på faktor 5, set i forhold til brug af konventionel systemforskalling. Forskallingen med Celsaform U tog 1½ dag at lægge – en opgave som ville have taget op mod 1½ uge med systemforskalling.”, fortæller Janus.

”Forskalling er en af de nye byggevarer i vores sortiment, der virkelig kan spare entreprenøren tid på byggepladsen, fortæller Salgs- og marketingschef Carsten Røjgaard, Celsa Steel Service. Han glæder sig over den markante tidsbesparelse Klingenberg hentede på byggeprojektet i Slagelse og betragter det som ”proof of concept” på den effektivitet Celsaform U kan tilbyde. 

 

Tilbage på byggepladsen betragter Janus Salomon bunken med restmaterialer fra Celsaform U. ”Spildet er også markant mindre end vi havde forestillet os, mindre en 5%, så vi fik faktisk bestilt for meget materiale. Det skal også med i vores efterkalkulation på denne nye type forskalling”, slutter Jonas.

 

Celsaform U er et plastfoliebeklædt specialbukket armeringsnet med indbyggede afstandsholdere, der anvendes som permanent forskalling og underkants-afstandsholder ved betonstøbning af kantbjælker og fundamenter. 

Celsaform U er selvbærende og fabrikeres med genanvendt PVC-fri plast, så produktet opretholder en høj miljøprofil. Ydermere har armeringen en indlejret CO2 på 425kg pr. ton som alt andet armering fra Celsa. 

 

Sparer tid hos entreprenøren

Anvendelsen af Celsaform er enkel. Placer. Klip. Fastgør! 

Brugen af Celsaform U sparer således tid hos entreprenøren, som kun skal anvende få stykker værktøj til udlægning, ligesom der kun stilles få krav til underlaget. Produktet vejer ganske lidt og er nemt at transportere rundt på byggepladsen og er ikke følsom overfor vejr og vind. Celsaform U leveres i 6 meters længde og i forskellige højder og bredder med en armering på 6mm i diameter.

 

Læs mere om om Celsaform U her: https://celsa-steelservice.dk/produkter/celsaform-u/

Celsa Steel Service A/S
Frodebjergvej 6
3650 Ølstykke
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32988210
P nummer: 1001698484

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062