23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Udvid dit netværk: Mød 300 med interesse for træbyggeri

I næste uge samles byggebranchen til Build in Wood i The Plant Cph i København. Det er din særlige mulighed for både at få ny viden om træbyggeri og mere end 300 nye samarbejdspartnere i dit netværk. 

Hvilken rolle kan træbyggeri spille i den akutte klima- og naturkrise vi står i? Hvordan bruger vi træet på den mest optimale måde, så det både er til gavn for mennesker og planet? Hvordan er det gået med de træprojekter, der er bygget i Danmark, og hvad kan vi lære af de projekter, der er i gang med at blive bygget?

Det er hovedtemaerne, når Building Green fylder den gamle fabrik The Plant Cph i næste uge med fagfolk, der alle har samme interesse for træbyggeri og som vil arbejde for mere træ i byggeriet i Danmark. Du kan møde alt fra arkitekter, projektchefer, entreprenører, brandrådgivere, bygningskonstruktører til leverandører af løsninger til træbyggeri og mange andre. 

Bliv inspireret af løsninger til træbyggeri

Du kan også få inspiration fra leverandører af løsninger til træbyggeri, der vil stå klar til at fortælle om alle mulighederne. Du kan tale nærmere med alle udstillerne: 

Teknologisk Institut, TMI – Træ- og Møbelindustrien, Danske Træindustrier - DTI, Build-in-Wood, Træinformation | Danish Timber Association, Danske ArkitektvirksomhederArkitektforeningen, Træ.dk - Danmarks træportal, Dansk Træforening, Træ i Byggeriet, Södra, WIEHAG GmbH, Simpson Strong-Tie, ZÜBLIN, , Dietrich's Technology, Frøslev Træ A/S, James Hardie, Keflico A/S, KLH Massivholz, Artelia, Nordisk Profil A/S, Peikko Group Corporation, Pfeifer Group, Rothoblaas srl, binderholz group, HASSLACHER NORICA TIMBER, Profile, Schmid Schrauben Hainfeld, Protega AB, Lumière Group A/S, WE BUILD DENMARK, PEFC Danmark, CLT Denmark A/S og Rådet for Bæredygtigt Byggeri.

Vi glæder os til 2 fantastiske trædage i The Plant! 

Læs mere og tilmeld dig her.

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

BG

Send til en kollega

0.063