23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Så er der ikke lang tid til VVS Messen - Autolock kan træffes på stand 2035

Så er det snart så vidt - VVS Messen 2023 starter om få dage. Sammen med en masse andre spændende udstillere, vil Autolock være at finde bl.a. med deres populære integrerede L4V lås - samt en masse andet spændende indbrudssikring, tilbehør og udstyr.

VVS Messen 20323  - branchens største fagmesse er klar til at slå dørene op på onsdag. Odense Congress Center og VELTEK samler igen hele VVS-branchen - og der vil med garanti være en masse nyheder at se på den totalt udsolgte messe. Autolock vil også fremvise deres meget populære produkter, ikke kun inden for indbrudssikring men også inden for ergonomiske hjælpemidler til branchens køretøjer og brugere. 

Autolock har efterhånden solgt indsbrudssikring i en del år og har Danmarks største udvalg inden for indbrudssikring. Ud over disse produkter, har Autolock også et udvalgt sortiment af kvalitetsudstyr der gavner den daglige arbejdsgang. 
 Både ergonomiske bagtrin, rørholder, tagbøjler mv.  fra Rhino, samt sidetrin og sidebars og god  lvalitet kan tilbydes og ses på messen. Autolock er tilstede for en god snak om både indbrudssikring og tilbehør til stort set alle typer varebiler - også den trendy ID Buzz. 

Autolock byder derfor ind til alle interesserede for at kigge forbi til en uformel snak om muligheder og hvad der rører sig inden for indbrudssikring, se låsene, udstyret og få inspiration over hvad edr kan gøresofr at indbrudssikre jeres køretøjer.

Tilmeld dig som gæst - det er heltgratis! 
Måske har du allerede tilmeldt dig? Prik din kollega på skulderen, så alle med interesse i branchen får muligheden for at opleve VVS’23. Har du ikke fået klaret tilmeldingen? Så hent din gratis billet med det samme lige HER.

Messens åbningstider

Onsdag den 24. maj kl. 8.30-16.00
Torsdag den 25. maj kl. 8.30-16.00
Fredag den 26. maj kl. 8.30-15.00

 

AutoLock
Landsdækkende udekørende service
5462 Morud
Nordfyns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38643711
P nummer: 1022446211

Kontaktperson

Send til en kollega

0.093