23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AH Lift har tilføjet en ny 40 meter lastbillift til udlejningsflåden

Riwal Danmarks datterselskab - AH Lift - har udvidet deres allerede imponerende udvalg af liftvogne med en ny 40 meter lastbil-lift fra producenten Ruthmann.

Udløber
30. juni 2023

Når det drejer sig om arbejde i højden, er det afgørende at have den rette maskine til rådighed. Ruthmann Steiger T400 er netop den lastbil-lift, der kan gøre en forskel.

I denne artikel kan du læse mere om nøglefunktionerne og fordelene ved denne 40 meter lastbillift, som uden tvivl vil hjælpe med at løse opgaver i højden på en sikker og effektiv måde.

Nøgleegenskaber for 40 meter lastbilliften:

Den imponerende Ruthmann Steiger T400 har en maksimal arbejdshøjde på 40 meter og en maksimal rækkevidde på 28 meter. Denne liftvogn er ideel til projekter, der kræver adgang til vanskeligt tilgængelige områder. Desuden har Ruthmann T400 en 180 graders roterbar jib, hvilket giver en bred vifte af bevægelsesmuligheder.

Med sin store kurv kan liftvognen bære en maksimal belastning på 600 kg, hvilket giver mulighed for at transportere en betydelig mængde materialer op i højden.


Fordele ved at leje denne liftvogn:

  • Arbejdshøjde på op til 40 meter
  • Rækkevidde på op til 28 meter
  • 180 graders roterbar jib
  • Kurv med en maksimal belastning på 600 kg
  • Tidsbesparelser og bekymringsfrihed
  • Perfekt egnet til bygge-, service- og vedligeholdelsesopgaver m.v.


Ved leje af Ruthmann Steiger T400 er det vigtigt at bemærke, at denne liftvogn kun kan lejes med betjening. Hos AH Lift vil der altid være en erfaren og veluddannet operatør til stede under hele lejeperioden. Dette sikrer at liften betjenes på den mest effektive og sikre måde. Du kan fokusere på at udføre opgaven i højden uden at bekymre dig om at betjene liften.


Bredt udvalg af lastbillifte hos AH Lift

AH Lift tilbyder et bredt udvalg af liftvogne med varierende arbejdshøjder, der passer til forskellige behov. Vores sortiment omfatter lifte med arbejdshøjder fra 22 meter til 64 meter, hvilket giver vores kunder mulighed for at finde den rette maskine til deres specifikke opgaver i højden. Uanset om du har behov for en liftvogn til mindre projekter eller større industrielle opgaver, kan du finde de passende maskiner på vores hjemmeside [indsæt link]. 

Vi er dedikerede til at levere pålidelige og effektive løsninger til vores kunder, og vores brede udvalg af lastbilslifte sikrer, at du kan finde den perfekte maskine til dit projekt.

Hvis du er interesseret i at leje Ruthmann Steiger T400 lastvognsliften med betjening eller én af vores andre lastbillifte, kan du besøge vores hjemmeside her. Du kan også kontakte AH Lift direkte for at få mere information omkring liftudlejning. Vi er klar til at hjælpe.

 

Om AH Lift 

AH Lift er et liftudlejningsfirma med mere end 35 år på toppen og vi er en del af Riwal

Vi hjælper primært virksomheder på Sjælland, med at komme i højden og arbejde. Man kan leje alle former for lifte hos AH Lift, men vi har specielt et bredt udvalg af lastbillifte (med og uden betjening) og special-lifte såsom bæltelifte. Se hele vores udvalg her.

AH Lift sætter service og sikkerhed i førersædet. Uanset hvor højt, du skal arbejde i højden, når du altid derop med en lift fra AH Lift.

Riwal Danmark A/S
P.L. Brandts Allé 1
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30609492
P nummer: 1013349483

Kontaktperson

FH

Send til en kollega

0.078