23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Klaravik ansætter ny auktionsmægler i det sønderjyske

Ny auktionsmægler hos auktionshuset Klaravik er Eline Kier, som fremover formidler auktionsvarer i Varde/Nørre Nebel-området.

For Eline Kier er jobbet som auktionsmægler den perfekte kombination af hendes salgserfaring og en stor passion for alt, der har en motor. Det er bare et par af de mange plusser, der er  i jobbet. Eline Kier fortæller:

- Som auktionsmægler arbejder jeg med maskiner dagen lang, og det kan jeg rigtigt godt lide. Jeg er opvokset på landet blandt traktorer og landbrugsmaskiner og kører en del cross, så jeg har nok benzin i blodet. Derudover har vi stor frihed under ansvar og planlægger selv vores aftaler, så jeg er jo på en måde min egne chef. 

I løbet af arbejdsdagen besøger Eline Kier mange forskellige mennesker, både private, der fx skal afhænde et dødsbo eller sælge et veteran-fund og i virksomheder, der sælger alt fra restpartier til brugte maskiner. At hjælpe folk med at sælge deres brugte grej er en rigtig god fornemmelse, fortæller Eline Kier, og de kan arbejde videre uden at stresse over noget, for hun sørger for at få varerne sat på auktion og solgt. Et liv som auktionsmægler betyder også, at hun arbejder fra sin bil, men derfor kan man sagtens have tætte kollegiale relationer. 

- Klaravik er en meget social arbejdsplads. Jeg følte mig meget velkommen allerede fra starten af, for alle var søde til at ringe. Selvom mine kolleger er fysisk langt væk, er hjælpen altid tæt på, jeg griber bare telefonen. Mine sociale behov får jeg jo dækket gennem mine daglige besøg hos vores auktionssælgere, fortæller Eline Kier om sit nye job.

Eline Kier kan kontaktes på mobil +45 42 90 42 08 eller eline.kier@klaravik.dk.

Klaravik Netauktion
Stengårdsvej 25
4340 Tølløse
Holbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35036334
P nummer: 1018248170

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062