23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FH's samarbejde med Dansk Erhvervsoptik giver tryghed for alle

Fagbevægelsens Hovedorganisation har haft en gratis firmaaftale hos Dansk Erhvervsoptik i snart 30 år, og de er meget tilfredse med samarbejdet, som giver tryghed for både organisationen og medarbejderne.

Kontorassistent Tina Havsager har arbejdet hos Fagbevægelsens Hovedorganisation i godt 40 år, og hun har derfor været med fra starten af samarbejdet med Dansk Erhvervsoptik, som begyndte i 1995. Hun er arbejdsmiljørepræsentant i organisationen og er den, som står for kontakten og koordineringen med Dansk Erhvervsoptik. Ifølge Tina Havsager valgte Fagbevægelsens Hovedorganisation i sin tid at kontakte Dansk Erhvervsoptik, fordi de oplevede meget stor forskel i priserne på skærmbriller fra forskellige optikere, og de ønskede nogen, som kunne kigge regningerne igennem, så de ikke blev snydt.

Vi kan læne os tilbage

Samarbejdet med Dansk Erhvervsoptik har gennem årerne udviklet sig til meget mere end blot et behov for at tjekke regninger. Dansk Erhvervsoptik sørger nemlig for alt, der har med medarbejdernes skærmbrillebehov at gøre. ”Vi kan altid være sikre på, at de har styr på det hele. Regningerne er altid i orden og optikerne tilknyttet Dansk Erhvervsoptik er gode til at guide vores medarbejdere om deres behov – vi kan bare læne os tilbage.” sige Tina Havsager. 

Individuelle behov

Når der er 15-20 medarbejdere, som har efterspurgt skærmbriller, eller der er gået et par år siden sidste besøg, tager Tina Havsager fat i sin kontaktperson fra Dansk Erhvervsoptik. Det er Nana Lannik, som herefter kommer forbi og giver alle medarbejdere med behov et individuelt tjek, ”Nana er god til at tilgodese medarbejdernes individuelle behov. Nogle gange har en medarbejder måske ikke behov for skærmbriller, men læsebriller i stedet, og Nana kan så guide medarbejderen til at gå til en optiker uden for arbejdet. Hun giver også besked, hvis hun kan se, at der er problemer med ergonomien, hvilket giver tryghed for den enkelte.” siger Tina Havsager.

Tryghed i kontinuitet 

”Vi har haft den samme kontaktperson i Dansk Erhvervsoptik i mange år – på de godt 30 år, vi har samarbejdet, har vi kun haft to forskellige kontaktpersoner. Alle på arbejdet kender Nana Lannik, og ved, at hun kan sit kram. Så vi stoler fuldt ud på hendes anbefalinger.” siger Tina Havsager, som flere gange også har anbefalet Dansk Erhvervsoptik til andre arbejdspladser, hun siger ”Jeg har kun gode erfaringer med Dansk Erhvervsoptik. Når vi bruger dem, kører alt som perler på en snor”.

Om Fagbevægelsens Hovedorganisation 

Fagbevægelsens Hovedorganisation – FH – er en samling af 65 faglige organisationer, der repræsenterer 1.3 mio. lønmodtagere.

FH er en sammenlægning af det tidligere LO og FTF.   

Gratis firmaaftale 

Med en gratis firmaaftale hos Dansk Erhvervsoptik får kunderne hjælp til at imødekomme deres medarbejderes skærm- eller beskyttelsesbrillebehov. Dansk Erhvervsoptik tilbyder at vurdere arbejdsmiljøet på arbejdspladsen, og de sørger for, at alle love på området bliver overholdt. Desuden sikre Dansk Erhvervsoptiks landsdækkende netværk af optikere, at medarbejdere på arbejdspladser med en gratis firmaaftale får skærm- eller beskyttelsesbriller i høj kvalitet til en god pris. 

 

 

Dansk ErhvervsOptik
St. Kongensgade 110E, 2. sal
1264 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20814039
P nummer: 1004522786

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063