23948sdkhjf

Modulopbygget højkvalitetskompressor

| Medlemsnyhed | Indrykket af Flak Industritrykluft

En skruekompressor med maksimal virkningsgrad samtidigt med at den er ekstremt lydsvag og kompakt. Tryktabet er minimeret og lækager er praktisk talt udelukket. Alt dette er muligt. Vi sammensætter en modul kompressor, der er tilpasset dit behov.

Med en skruekompressor fra FLAK Industritrykluft får din virksomhed fleksible kombinationsmuligheder. Det kompakte design giver mulighed for et opstillingsareal, der er under én kvadratmeter. Dette er muligt, da alle væsentlige komponenter er integreret i det kompakte modul. Det giver mindre strømningsstab (tryktab) og færre rør og slanger. Det kompakte modul giver derudover mulighed for at undermontere beholder og/eller påmontere en køletørrer til tør trykluft således, at pladsen udnyttes bedst muligt.

Derudover har skruekompressoren et meget lavt støjniveau og mindre vibrationer, som giver mindre gener end tidligere. Der er nu mulighed for at styre op til 4 kompressorer fra ét system, hvilket vil øge effektiviteten meget betydeligt.

Med en skruekompressor fra C & CL-serien er der mange muligheder for at skabe en løsning, der er tilpasset efter din virksomheds behov

Hos FLAK Industritrykluft sætter vi en ære i at udføre vores arbejde i den bedste kvalitet. Derfor er vores samarbejdspartnere også anerkendte virksomheder. Modul kompressoren leveres til din virksomhed med BOGE kvalitet og FLAK Industritrykluft garanti.

I tilfælde af spørgsmål til produkterne eller priserne herpå er du meget velkommen til at kontakte Lars Flak på 87 82 83 00 , eller e-mail  info@flak.dk  


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Flak Industritrykluft

Industrivej 2-4
8981 Spentrup
Danmark
Flak Industritrykluft

Send til en kollega

0.11