23948sdkhjf
Del siden
Annonce

To nye, spændende prækvalifikationer til CJ A/S i Middelfart og Fredericia.

CJ er prækvalificeret til 25 nye almene med et fælleshus i Middelfart Kommune, hvor boligselskabet Civica er bygherrer. Boligerne skal DGNB-certificeres til guld og projektet udføres med ingeniørfirmaet Fjord Rådgivende Ingeniører A/S samt Pluskontoret Arkitekter. Udbuddet er som totalentreprise, hvor der er særlig vægt på kvalitet og funktion for det samlede byggeri.

Derudover er vi blevet prækvalificeret til om- og tilbygningen af Social- og Sundhedsskolen Fredericia med bygherrer Social- og sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens og bygherrerådgiver Billund//Hansen Arkitekter P/S. Prækvalifikationen kom i mål i samarbejde med Arkitektfirmaet Vallentin Haugland A/S samt ingeniør Artelia fra Fredericia.

Projektet består af ombygning af den eksisterende bygningsmasse, samt tilbygning i form af en ny multisal. Bygningsmassen skal gøres mere tidssvarende i ombygningen der omfatter cirka 5850 kvadratmeter, den ny multisal andrager cirka 1080 kvadratmeter. 
 
To sager, hvor vi er stolte af at blive valgt ud fra et ellers stærkt felt af ansøgere. 
 
Vi ser frem til at yde vores allerbedste på begge sager – og til det videre forløb i tilbudsfasen på begge spændende projekter med gode samarbejdspartnere, hvor underleverandører er velkomne til at byde ind på delopgaverne ved henvendelse til tilbudsleder Lars Henrik Clausen hos CJ A/S.

CJ A/S
Erritsø Møllebanke 10
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32311903
P nummer: 1016644451

Kontaktperson

LHC
Lars H. Clausen
lhc@cj-as.dk

Send til en kollega

0.063