23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvad ved DU egentlig om fordelene ved at digitalisere din produktion? 

Giv din produktion en opgradering med data. Ved at digitalisere din produktion, kan du optimere dine processer, og øge din produktivitet! Tag testen og find ud af, hvordan digitaliseringen kan optimere din produktion.

Med digitalisering af din produktion får du mulighed for at analysere på dine data.  Dette skaber værdi i din produktion, på mere end én måde!

Helt konkret, betyder dette at du får mulighed for at produktions- og energioptimere din produktion. Du kan styrke din bundlinje og blive en del af den grønne omstilling med digitalisering inden for Industriel Automation. 

Industriel Automation er gået ind i en ny fase, hvor omdrejningspunktet er data, og hvor du kan øge din produktivitet med hele 20 %, når du ved hjælp af data optimerer dine processer. 

I sidste ende afhænger det hele af, om vi formår at omsætte vores data til handling. Det kan du læse mere om her. Schneider Electric vil gerne hjælpe med at realisere dette potentiale, som vi ser i fremtidens industrier, og du kan komme nemt i gang med at tage vores quiz HER

Faktisk kan digital transformation gøre din produktion mere bæredygtig på hele fire måder. Den kan reducere dit energiforbrug, optimere din produktions udbytte og....   


Tag quizzen og opdag resten af gaverne, din produktion kan få gavn af HER

Schneider Electric Danmark A/S
Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70698714

Send til en kollega

0.062