23948sdkhjf

Pilegaard-Henriksen A/S køber Suså VVS i Glumsø.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Pilegaard-Henriksen A/S

Pilegaard-Henriksen A/S opkøber VVS-firma på Sjælland.

VVS- og Sprinklervirksomheden Pilegaard-Henriksen A/S i Odense, køber Suså VVS i Glumsø af ejer Ib Jørgensen.

Med købet udvider Pilegaard-Henriksen A/S således sine forretningsaktiviteter på Sjælland. I forvejen er Pilegaard-Henriksen A/S landsdækkende med hovedkontor i Odense, samt afdelingskontorer og værksteder i Glostrup, Viborg, Kerteminde, Vejle og nu i Glumsø.

Ib Jørgensen, ejer af Suså VVS har i et stykke tid ønsket, at blive en del af en større organisation. Derfor har Ib Jørgensen valgt at lade sig opkøbe af netop Pilegaard-Henriksen A/S, da der samtidig tilføjes en stor ekspertise indenfor nye forretningsområder. Hele den administrative del bliver placeret hos kompetente personer på Pilegaard-Henriksens hovedkontor i Odense.

Suså VVS, beliggende på Åsøvej 25, 4171 Glumsø, skifter inden længe navn til Pilegaard-Henriksen A/S. Ib Jørgensen er ansat som Afdelingschef for den nye afdeling af Pilegaard-Henriksen A/S, det øvrige personale i Suså VVS følger ligeledes med til Pilegaard-Henriksen.

Adm. Direktør Bo Jørgensen udtaler:

Købet af Suså VVS af ejer Ib Jørgensen, skal tilføre Pilegaard-Henriksen A/S et større kundegrundlag i det midtsjællandske marked, herunder flere gaskunder og erhvervskunder, som Pilegaard-Henriksen A/S i forvejen har en del af i Ringsted. Vi bliver lokale og opnår en meget hurtig responstid, hvilket gør dette tiltag perfekt for os og fremtidens kunder.

Afdelingschef Ib Jørgensen udtaler ligeledes:

Jeg glæder mig til at blive en del af en stor og velfungerende organisation, fremadrettet kan jeg tilbyde mine nuværende og nye kunder flere kompetencer og arbejdsområder.

http://www.pilegaard-henriksen.dk/pilegaard-henriksen-as-koeber-susaa-vvs-i-glumsoe/

Medlemsnyhed

Indrykket af
Pilegaard-Henriksen A/S

Cikorievej 4
5220 Odense SØ
Danmark
Pilegaard-Henriksen A/S

Send til en kollega

0.109