23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Knauf Ultra Board: Én plade til alle væg- og loftkonstruktioner – også vådrum.

Knauf Ultra Board er blevet MK-godkendt og kan nu benyttes på samme vægkonstruktion til både indervægge og vådrumsvægge.

Opgraderingen af den stærke og skruefaste gipsplade sker i forbindelse med Knaufs løbende udviklingsarbejde for at gøre deres systemløsninger så enkle og nemme at håndtere som muligt.
 
Enkelhed er nøgleordet bag den nye opgraderede udgave af Knaufs Ultra Board, som nu også kan benyttes til vådrum. Knauf har opnået MK-godkendelse af deres stærke og skruefaste gipsplade efter at have undersøgt mulighederne for at gøre byggeprocessen med vådrum endnu nemmere for sine kunder:

”Tidligere havde vi to udgaver af Ultra Board: En løsning til almindelige indervægge og en anden til vådrum. Med opgraderingen har vi gjort byggeprocessen enklere for vores kunder, da håndværkerne i praksis kan benytte samme type gipsplade til de fleste vægkonstruktioner i en bygning. Også selvom det omfatter vådrum, som ellers tidligere krævede særlige produkter,” siger Bjarne Kristiansen, produktchef for indervægge og gulve, Knauf.

Med opgraderingen af Ultra Board udgår Knauf Ultra Board Wet af sortimentet.

”Med opgraderingen har vi været nødt til at lave en omstilling i produktionen, fordi de nye specifikationer kræver en mere kompliceret sammensætning af pladen. Men det er besværet værd, fordi det giver merværdi for alle led i kæden. Vores kunder får et bedre produkt samtidig med, at vi og tømrerhandlerne sparer lagerplads og tid,” siger Bjarne Kristiansen.

Hos Knauf ser de MK-godkendelsen som en helt naturlig udvikling.

”At søge mod at forbedre vores produkter er dybt forankret i vores filosofi. Det skal være så nemt tilgængeligt og ligetil som muligt for håndværkerne at håndtere vores byggematerialer. Vi leder derfor altid efter nye løsninger, som kan skabe værdi for vores kunder” siger udviklingschef Jørgen Sloth Nielsen, Knauf.

”Med den nye udgave af Ultra Board behøver håndværkeren ikke skifte til andre gipsplader, når konstruktionen går fra almindelig væg til vådrum. Det betyder mindre ressourcespild ved tilskæring, et bedre ergonomisk arbejdsmiljø og færre anledninger til misforståelser og montagefejl ved byggematerialerne i det hele taget,” fortsætter Jørgen Sloth Nielsen.

Knauf A/S
Kløvermarksvej 6
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54050313
P nummer: 1003103433

Send til en kollega

0.062