23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BG Byggros og Hverringe Center for Restaurering indleder samarbejde

BG Byggros og Hverringe Centrum for Restaurering har indledt et samarbejde om en løsning, der effektivt forbedrer indeklimaet i gamle huse.

Har du problemer med fugt i vægge og eller måske en fugtig kælder?

Byggros og Hverringe Centrum for Restaurering har indledt et samarbejde om at markedsføre Skamo Restaureringsløsningen, der en danskproduceret løsning til håndtering af indeklimaproblemer som fugt og skimmelsvamp.

SkamoPlus Restaureringsløsning består af en diffusionsåben og kapillaraktiv kalciumsilikat-plade, der sættes op med St. Astier hæftemørtel (blandet af naturlig hydraulisk kalk), direkte på den rå ydervæg, uden dampspærre. Systemet forhindrer skimmelvækst, fjerner kuldebroer, regulerer fugten, isolerer og bidrager til et sundt og godt indeklima.


Viden er vejen til et godt indeklima

Hverringe Centrum for Restaurering er et videnscenter, der har en vision om at gøre det nemt og sikkert, at sætte huse fra før 1960 i stand. Hverringe stiller derfor deres byggetekniske, arkitektoniske og æstetiske viden og ekspertise omkring materialer og løsninger til rådighed for alle der gerne vil skabe et godt indeklima i deres klassiske hus.

SkamoPlus Restaureringsløsningen er særlig velegnet til gamle huse, idet den er diffusionsåben hele vejen igennem, og dermed bygger videre på principperne, som man tidligere byggede efter, om at huset skal kunne ånde.

Du kan se mere om Restaureringsløsningen på Hverringes hjemmeside her

Byggros A/S
Østbirkvej 2
5240 Odense NV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27556183
P nummer: 1001467041

Kontaktperson

SR
Søren Rohwedder
Digital Content Specialist
+45 63112475 slr@byggros.com

Send til en kollega

0.062