23948sdkhjf

Contec Prefab indgår samarbejde med Reform

| Medlemsnyhed | Indrykket af Contec Prefab A/S

Salget af højstyrkebeton øges hos Contec Prefab, da materialet vinder frem i både køkken og bad

Contec Prefab A/S har øget sit fokus på produktionen af højstyrkebetonbordplader, da efterspørgslen bliver større og større, og virksomheden har i den forbindelse indgået et samarbejde med møbelfirmaet Reform Furniture, der leverer arkitekttegnede køkkendesigns til overkommelige priser.
Reforms generelle koncept er at kombinere funktionelle skabselementer fra IKEA med arkitekttegnede fronter og bordplader fra forskellige anerkendte arkitekter og designere. Contec Prefab har indtil videre produceret gavle, bunde og bordplader med formstøbte vaske til køkkenet designet af Norm Architects for Reform Furniture. Køkkenet af Norm er enkelt, rent og råt i sit udtryk, fremstillet i naturlige materialer, og her er betonpladerne det perfekte match. Pladerne er sprøjtet af Contec højstyrkebeton i 19 mm tykkelse og er armeret. De er holdbare og slidstærke, og bliver med årene bare pænere og pænere efterhånden som de patinerer. Pladen går hele vejen rundt om skabselementet og danner således rammen om køkkenet. Reform har opnået stor succes med deres koncept og har for nylig udvidet forretningen til Tyskland.

Højstyrkebeton som materiale vinder lige nu indpas i de private hjem og det rutikke look er meget populært.

- Som ejer af en højstyrkebetonbordplade elsker man materialets rå og naturlige udtryk, og værdsætter den patina det får som tiden går. Ingen plader er ens, men det er nok netop tanken om de helt unikke løsninger vi kan fremstille, der har fået interessen til at stige, siger afdelingsleder hos Contec Prefab A/S Dennis Serwin.

Der er da også rigtig god grund til at investere i bl.a. højstyrkebetonbordplader fra Contec Prefab A/S. Højstyrkebetonen gør overfladen ekstremt tæt og derfor let at vedligeholde. Materialets styrke og den specielle sprøjtemetode gør det muligt at fremstille meget tynde plader der holder og mulighederne for en skræddersyet plade er mange.

Hvis du vil vide mere om Contec Prefab A/S og produkterne, så besøg virksomhedens hjemmeside: www.reformcph.com

Medlemsnyhed

Indrykket af
Contec Prefab A/S

Axel Kiers Vej 30
8270 Højbjerg
Danmark
Contec Prefab A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125