23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sidste chance for rabat på Build for Health & Creativity

Vil du med på Build for Health & Creativity den 18. & 19. april? Så er det nu, du skal slå til. Efter på fredag slutter forårstilbuddet og prisen stiger.

Build for Health & Creativity får du indsigt i byplanlægning med fysisk, mental og social trivsel i fokus, inspiration til at skabe projekter med afsæt i repræsentation og diversitet, eksempler på det konkrete arbejde med sunde byer fra eksperter som arkitekter, kommuner og forskere.

Derudover kan du også glæde dig til netværk, fællesskab og mulighed for at skabe nye partnerskaber på tværs af branchen. Du kan blandt andet glæde dig til en anderledes og hyggelig netværksreception i samarbejde med Volcano. 

Volcano presents: Netværksreception

Efter konferenceprogrammet på dag 1 inviterer Volcano og Building Green til en udvidet netværksreception, hvor du, ud over muligheden for at få lidt at drikke og nogle snacks, også får mulighed for at netværke med og møde de øvrige deltagere på en ny og anderledes måde, der trækker på Volcanos store erfaring med community building og netværksskabelse.

Vær med til en hyggelig netværksreception på dag 1 sammen med Volcano og netværk med de øvrige deltagere og talere. Vi tør godt love for, at det bliver både hyggeligt og sjovt.

Læs mere om konferencen her 

Tilmeld dig her og spar 500kr. på din billet. 

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

AI

Send til en kollega

0.093