23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Contiga Tinglev har netop lagt sidste hånd på 2 store byggeprojekter i København og Esbjerg

Niels Bohr bygningen på begge sider af Jagtvejen i København og Shopping Centret Broen i Esbjerg

Det handler om Niels Bohr Bygningen på Jagtvejen i København – på begge sider af Jagtvejen. ”Vi har leveret samtlige præstøbte betonelementer til dette store og meget spændende byggeri i hjertet af København” udtaler direktør Karsten Rewitz.

Contiga har vist, at den sønderjyske betonelementproducent kan konstruere og levere til de allerstørste byggerier i Danmark. Det samlede bygnings areal er 45.000 etage m² og strækker sig over 7 etager.

Leverancen har omfattet 20.800 m2 betonvægge, hvoraf en stor del er produceret i synlig beton, der er produceret 4.600 meter slab armerede bjælker med indstøbte konvektorrør, leveret 1.500 stk. søjler og 32.500 m² huldæk, hvoraf en stor del er specielle paselementer til dette spændende byggeri.

Når byggeriet står færdigt vil 800 undervisere, ca. 4.000 studeren og 200 tekniske og administrative medarbejdere have deres daglige gang i dette byggeri.

Desuden har Contiga Tinglev netop leveret de sidste betonelementer til Esbjergs nye Shoppingcenter, BROEN. Et specielt og meget spændende byggeri der i stueplan er beliggende på to matrikler som forbindes på 1. sal og strækker sig henover godsbanearealet, nabo til Esbjerg Banegård. Contiga har været med hele vejen i dette meget visionære byggeri, hvor Bane Danmark har haft en række specifikke krav til bro/tunnel konstruktionerne. Af forskellige årsager blev byggeriet udskudt af flere omgange, hvor kravene om bl.a. brandmodstand blev skærpet og ændret væsentligt undervejs ” Contiga har som en seriøs samarbejdspartner været med på hele denne rejse, og vi kan i dag med stolthed se på det færdigmonterede råhus” siger direktør Karsten Rewitz.

Shoppingcenter Broen på 33.000 m² kommer til at rumme 70 butikker og der vil være parkering på taget af det store byggeri. Contiga har leveret mange specialprodukter til dette byggeri, herunder 13.000 m² TT elementer, 20.000 m² huldæk, 350 stk. betonsøjler, hvoraf mange er med indstøbte stållejeplader til at bære de 40 meter lange ståldrager, som forbinder bygningen henover banearealet. Endvidere er der leveret 7.000 m² betonvægge, heraf en del med mange korrugerede rør til trækforankringer fra bygningens fundamenter, og for at efterleve Bane Danmarks skærpede krav til bygningens stabilitet.

”Vi har igen vist, at ingen opgave er for stor til os. Contiga er i stand til at være med hele vejen fra idéstadiet på selv meget komplekse byggerier, og vi glæder os til de næste store opgaver” siger direktør Karsten Rewitz.

”På nuværende tidspunkt er ordrebogen fyldt godt op og vi har allerede mange ordrer, som først skal starte op i 2017” udtaler Karsten Rewitz. ”Året 2016 er startet rigtig godt, og vi har mere end indfriet vore forventninger. Vi har desuden mange spændende tiltag i ”støbeskeen”, som vi vil vise i den nærmeste fremtid” udtaler direktør Karsten Rewitz.

Heidelberg Materials Precast Denmark A/S
Mads Clausens Vej 58
6360 Tinglev
Aabenraa Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33255047

Kontaktperson

MH
May-Britt Hultgreen
Receptionist/Sekretær
+45 72171069 may-britt.hultgreen@heidelbergmaterials.dk

Send til en kollega

0.078