23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Steam Infusion giver lavere energiforbrug & bedre produktion

Steam Infusion giver tre gange hurtigere opvarmning sammenlignet med traditionelle forarbejdningsteknikker. Teknikken reducerer behovet for rengøring på stedet og minimerer nedetid, da påbrænding undgås.

Steam Infusion er ideel til fremstilling af produkter af mere tyk væske eller som er sværere at opvarme, hvor højere damptryk kan bruges til kortere produktionstider uden at det går ud over kvaliteten.

Med Steam Infusion opnår du både bedre produktkvalitet og lavere energiforbrug
Spirax Sarco leverer hurtigere opvarmning, mindre energiforbrug og lettere rengøring med ny dampteknologi. Ved at bruge Steam Infusion kan produktiviteten forbedres ved at der kan produceres mere på det samme areal i dit eksisterende anlæg uden en større investering. Steam Infusion kan opvarme 1.000 kg produkt fra 15 °C til 90 °C på 5 min. uden påbrænding og kan i øvrigt eftermonteres i nye eller eksisterende kogekar eller monteres direkte som inline i produktionslinjen.

 • Fordele ved Steam Infusion
 • Infusion Steam Infusion kan varme og blande ingredienser samtidigt for at skabe et perfekt slutprodukt.
 • Fjerner risiko for forurening som følge af påbrænding.
 • Ingen hot spots, en dampfase med lavt tryk og lav opholdstid betyder, at ingredienserne ikke udsættes for meget høje temperaturer. Dette forhindrer forekomsten af en maillardreaktion efterfulgt af påbrænding.
 • Rengøringstiden reduceres med gennemsnitlig 40 %. Kør op til 10 på hinanden følgende produktioner uden behov for et komplet CIP. Fordobler produktionskapaciteten.
 • Tilbered 1.000 kg produkt på mindre end 10 minutter. Steam Infusion giver tre gange hurtigere opvarmning sammenlignet med traditionelle forarbejdningsteknikker.
 • Ideel til fremstilling af produkter af mere tyk væske eller som er sværere at op varme, hvor højere damptryk kan bruges til kortere produktionstider uden at det går ud over kvaliteten.
 • Opgradér i stedet for at udskifte. En omkostningseffektiv måde at forlænge levetiden på en dobbelt kappegryde, der er i slutningen af dens levetid.
 • En ny formular til sundere produktsammensætning: Forsøg med fedtrige mælkesaucer fremstillet ved hjælp af Steam Infusion har resulteret i en 20 % reduktion i fedt sammenlignet med traditionelle
  tilberedningsmetoder. Indholdet af salt og sukker kan reduceres, da der opfanges mere smag fra ingredienserne i produktet.
 • Op til 50 % reduktion i mængden af krydderier sammenlignet med fødevare fremstilling i en dobbelt kappegryde. Bevarer partikelintegriteten.
 • Ved Steam Infusion anvendes fri passage, som gør det muligt at behandle partikler op til 20 mm. Derved undgås en ubehagelig tekstur, som kan opstå under langsomme tilberedningstider og omrøring


Læs mere om Steam Infusion.

Spirax Sarco Ltd.
Blokken 62
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12709218
P nummer: 1002929526

Kontaktperson

HT
Heidi Terndrup
Internal Sales Engineer & Marketing Coordinator
+45 28108900 heidi.terndrup@dk.spiraxsarco.com

Send til en kollega

0.063