23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vil du også være frontløber for den grønne omstilling?

Så tag med på Nohrcons kursus 'Grønne offentlige indkøb', og lær hvordan du implementerer bæredygtige krav og kriterier i alle udbudsfaser. Det er nu, der skal handles - og der skal handles 'grønt'.

I Danmark bliver der hvert år indkøbt for flere hundrede milliarder kroner i stat, regioner og kommuner. I private virksomheder er beløbene endnu større. Vi kan derfor gøre en reel forskel, hvis vi bliver bedre til at lave grønne indkøb. 

Derfor har Nohrcon lavet et kursus til forandringsagenter som dig, der gerne vil være med til at sætte skub i den grønne omstilling:

 

GRØNNE OFFENTLIGE INDKØB

30. NOVEMBER 2022, KØBENHAVN

 

På kurset bliver du klogere på, hvordan du i dit arbejde kan sætte et langt mindre klimaaftryk og bidrage til, at vi arbejder mod de danske klimamål. En omstilling fra lineær til cirkulær økonomi er nærmest en nødvendighed, hvis vi skal nå i mål. Ved at blive en haj til grønne indkøb bidrager du til at mindske miljøbelastningen og at fremme produktionen. Det hjælper til et lavere energiforbrug, mindre CO2-udledning og færre kemikalier.  


Partner i DLA Piper, Mikala Berg Dueholm, guider dig grundigt igennem, hvordan du implementerer bæredygtige krav og elementer i alle udbudsfaser. Derudover kommer Mette Stisen, konsulent i Miljømærkning Danmark, og fortæller hvordan du kan bruge miljømærker i offentligt indkøb og udbud.

 

Læs mere om Nohrcons:

Kursus om grønne offentlige indkøb

 

PS: Du kan også høre om 'Green Public Procurement' på vores internationale udbudskonference

Nordic Public Procurement Forum 2022

22.-24. november i København

 

Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri og Udbud:

www.nohrcon.dk

 

 

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.094