23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Everroll gummigulv

Fleksibilitet, elasticitet, lyddæmpning og ergonomisk aflastning er kendetegnende for Everroll gummigulve.

Udløber
4. februar 2027

Ved anvendelse af gummi og polymerer af højeste kvalitet sikres disse egenskaber vedvarende gennem hele gulvfladens levetid. Dette er vigtigt specielt i arbejdsområder, hvor arbejdet udføres gående og stående og under støjbelastning, som f.eks. i butikker, restauranter, lufthavne, hospitaler, skoler, børnehaver og kontorer m.v.

Slidstyrke & vedligeholdelse: Everroll gummigulve har en stor slidstyrke, som medfører at belægningen i praksis er nærmest uopslidelig – selv ved intensiv slidbelastning som f.eks. i lufthavne, banegårde og indgangspartier. Et Everroll gummigulv kan ved montagen behandles med en speciel polyuretanbaseret coatning, som virker opfriskende og sikrer minimal vedligeholdelse. Efterfølgende rengøring og vedligehold foretages med alm. anvendte vaske-pleje midler.

Farver og produktvarianter: Everroll gummigulve kan som standard leveres i 4, 6, 8, 10 & 12 mm tykkelse. Der er 10 produktvarianter i et stort udvalg af standardfarver og mønstre. Herudover kan Everroll gummigulve leveres i kundespecificerede farver og mønstre i specialvarianten Everroll MyCreation, samt som gummifliser og måtter til specielle anvendelsesområder. Se alle farverne her.

Sikkerhed & miljø er ofte nøgleparametre ved valg af gulvbelægning. Med Everroll gummigulve opnås en fleksibel gulvflade med fremragende skridsikkerhed og brandegenskaber, som medfører en sikkerhedsmæssig forsvarlig løsning til næsten enhver arbejdsplads, sportsflader, offentlige områder og private hjem. Everroll gulve fremstilles af miljøvenlige råmaterialer og indeholder ikke asbest, formaldehyd, freon-forbindelser og PVC m.v. Efter brug kan et Everroll gummigulv genanvendes 100% til fremstilling af nye produkter.

Egenskaber for Everroll:

  • Everroll gummigulve har gode trinlydsdæmpende egenskaber
  • Everroll gummigulve er slidstærke og robuste
  • Everroll gummigulve er ergonomiske og komfortable
  • Everroll gummigulve kan leveres i 71 standardmønstre/farver i tykkelser på 4, 6, 8, 10 & 12 mm.
  • Everroll kan leveres som gummifliser/gummimåtter i special varianterne Everroll Puzzletile, Everroll Multitile og Everroll Protect

Læs mere her om Everroll gummigulve

Følg ErgoFloor LinkedIn

ErgoFloor A/S
Viborgvej 42
7160 Tørring
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26756596
P nummer: 1009286140

Kontaktperson

OS
Ole Sørensen
obs@ergofloor.dk

Send til en kollega

0.063