23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Har du god erfaring med service og reparation?

Løwener i Glostrup søger udekørende servicetekniker til entreprenørmateriel

Har du god erfaring med service og reparation – og med el og hydraulik? 
Så er det dig vi mangler i vores serviceteam.

Din faglige baggrund
Du er sikkert uddannet entreprenørmaskinmekaniker eller tilsvarende. Det vigtigste er dog, at du har nogen erfaring med elektriske anlæg, hydraulik, service, reparation og vedligeholdelse af entreprenørmateriel. Vi hjælper med supplerende uddannelse og træning.

Din personlighed
Du har en professionel holdning til dit arbejde, og du forstår betydningen af at levere den bedst mulige kvalitet til kunderne, så de også vælger Løwener næste gang.

Du sætter en ære i at løse en opgave på egen hånd, eftersom du primært skal arbejde ”on-site”, men du kan også arbejde i team-work med dine kolleger, når opgaven kræver det, ligesom du skal kunne kommunikere positivt og åbent med dine kolleger, sælgerne, salgsadministrationen og øvrige medarbejdere i huset.

Vi tilbyder
Du får et spændende og selvstændigt job i en stor, velkonsolideret og velrenommeret dansk virksomhed med korte beslutningsveje og stor indflydelse på din arbejdsdag. Arbejdsmiljøet er uformelt, og vi lægger vægt på kollegial hjælpsomhed, humor og vidensdeling.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Kontakt servicechef Ole Jensen på tlf.nr. 4064 3009 eller send Ole en kort ansøgning gerne med CV på e-mail oj@loewener.dk hurtigst muligt.

Om Løwener entreprenørmateriel
Løwener er kendt for sit førsteklasses maskinprogram, der bl.a. indeholder Kubota minigravere, BOMAG komprimeringsmateriel til jord og asfalt samt RAVO fejemaskiner. En maskine fra Løwener er ensbetydende med god førerkomfort og ergonomi, lavt brændstofforbrug og høj driftssikkerhed. En maskine fra Løwener er samtidigt kundens adgang til den altid professionelle service og vedligeholdelse, der følger med – enten ”on-site” eller på et Løwener værksted i Glostrup eller Stilling.

Løwener A/S
Smedeland 2
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21582387
P nummer: 1003120068

Kontaktperson

DW
Didde Welander
Marketingansvarlig
+45 43200424 dw@loewener.dk

Send til en kollega

0.063