23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Arbejder du med fjernvarme? Så læs med her!

Konferencen ”Vejarbejde uden ulykker”, som er VEJ-EU’s sikkerhedskonference handler blandt andet om fjernvarme i år.

I de kommende år skal fjernvarmenettet i Danmark udvides markant, og derfor sætter vi fokus på vigtigheden af, at sikkerheden er i top, når arbejdet på de mange gader begynder.

Københavns Kommune vil fortælle, hvordan de håndterer udrulningen og vedligeholdelsen af fjernvarmenettet i København på den mest effektive og sikre måde – for både arbejderne og trafikanterne.

Fjernvarme Fyn deler også ud af deres store erfaring med at navigere i snitfladerne mellem kommune, forsyningsselskab og brugerne – og hvilke sikkerhedskrav, der stilles for at sikre at fjernvarmearbejdet ikke fører til ulykker på vejen.

Endelig vil adm. direktør i EWII, Lars Bonderup Bjørn, argumentere for, at fjernvarmeudrulningen måske i virkeligheden slet ikke vil løse problemerne i forhold til vores klima, da der er for mange snubletråde, som vil spænde ben for udrulningen i Danmark.

Early bird pris indtil den 25. juli!

Du kan læse mere om konferencen og se programmet for hele dagen på konferenceforum.dk. Det er også her, at du kan sikre dig en billet til konferencen.  

 

Du er meget velkommen til at kontakte os på 72 17 02 17 eller på info@vej-eu.dk , hvis du har nogen spørgsmål.

VEJ-EU Vejsektorens Efteruddannelse
Guldalderen 12
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK86632012
P nummer: 1002752313

Kontaktperson

EK
Eva Kartholm
Sekretariatschef
+45 31640052 eva@vej-eu.dk

Send til en kollega

0.078