23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Federhenn - Inspiration til samling og montage

Lønomkostninger i montageafdelingen er ofte høje pga. manuelt og tungt arbejde. Som speciale har Federhenn specialiseret sig i reduktion af disse omkostninger ved fremstilling af intelligente montagelinjer med hævesænke/drejeborde.

Lønomkostninger i montageafdelingen er ofte høje pga. manuelt og tungt arbejde. Som speciale har Federhenn specialiseret sig i reduktion af disse omkostninger ved fremstilling af intelligente montagelinjer med hævesænke/drejeborde. Linjerne kan integreres med automatisk beslagisætning og skruemaskiner. Anlæggene kan kombineres med bufferstationer til flere timers drift, der automatisk kan sorteres ind på linjen efter ordreliste.


Fleksibel karmmontageautomat
I produktgruppen til samling af vinduer er Federhenn et godt bud med eksempelvis en fleksibel karmmontageautomat til boring, skrueisætning og sammenføjning af hjørne og sakslejer, drejebeslag i den svejsede ramme.

Anlægget er beregnet til integration i en montagelinie og kan udlægges til manuel, halv- eller fuldautomatisk bearbejdning – fleksibilitet i et og samme produkt. Ved denne automat er der især fokus på præcision i bearbejdningen – hjørnerne måles automatisk og evt. materiale- og produktionstolerancer indregnes, hvorefter komponenterne positioneres præcist i forhold til den indvendige fals.

Derudover kan man altid få en snak med Federhenn om automatisering i processerne eksempelvis med et robotbaseret glassorteringsanlæg der både transporterer, kontrollerer og bufrer glas og vindueselementer, og efterfølgende håndterer og limer glas og vindueselementerne vha. en 6-akset robot.

Nicholaisen A/S
Sønderskovvej 17
8362 Hørning
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19454770
P nummer: 1003824337

Kontaktperson

Kathrine Hovesen
Tværorganisatorisk koordinator
+45 86924711 kh@nicholaisen.dk

Send til en kollega

0.094