23948sdkhjf

Renovering af Tyrkiets ambassadørbolig

| Medlemsnyhed | Indrykket af Øens VVS Entreprise A/S

I det næste års tid gennemgår Tyrkiets ambassadørbolig i Hellerup en totalrenovering. Øens VVS Teknik varetager varetager VVS-entreprisen, hvor arbejdet med nye VVS-installationer netop er startet.

Øens VVS Teknik har vundet en VVS-entreprise på en byggesag, hvor den Tyrkiske Ambassade i Danmark er bygherre.

Den tyrkiske ambassadørs bolig på Svanemøllevej i Hellerup skal totalrenoveres, hvor entreprenørvirksomheden Skou Gruppen A/S varetager byggesagen.

Ambassadørboligen er en 936 kvadratmeter villa fra år 1916 med et tilhørende anneks på grunden. Både villaen og annekset renoveres og gøres tidssvarende indvendigt og udvendigt.

Øens VVS Teknik er allerede startet med nedrivning af de gamle VVS-installationer. I begyndelsen af marts påbegyndes arbejdet med at foretage alle VVS-installationer såsom vand, varme og ventilation i ambassadørboligen.

Entreprisen udføres til en entreprisesum på 2 mio. kr. og forventes færdig i begyndelsen af 2017.

Det er anden entreprise, Øens VVS Teknik udfører i samarbejde med Skou Gruppen. Virksomheden varetager også VVS-entreprisen på den omfattende renovering af 20 boligblokke, Parkskellet, på Amager, hvor Skou Gruppen er hovedentreprenør. Her har arbejdet været i gang siden august, og derfor har parterne efterhånden et godt kendskab til hinanden som samarbejds- og sparringspartnere.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Øens VVS Entreprise A/S

Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Danmark
Øens VVS Entreprise A/S

Send til en kollega

0.094