23948sdkhjf
Del siden
Annonce

God dampkvalitet er vigtig i føde- og drikkevareproduktion

Rendamp betragtes som best practise til fremstilling af føde- og drikkevarer, hvor damp er i kontakt med produktet. Derfor er god dampkvalitet vigtigt i føde- og drikkevareproduktion.

Udløber
23. december 2024

Føde- og drikkevareproducenterne ville ikke bruge ingredienser af dårlig kvalitet i deres produkt, så hvorfor skulle de bruge damp af dårlig kvalitet? Brugen af rendamp betragtes som best practise til fremstilling af føde- og drikkevarer, hvor damp er i kontakt med produktet. I processer hvor damp anses som ingrediens er rendamp den eneste mulighed for at undgå en mulig forurening.

Føde- og drikkevareproducenter ønsker at undgå kvalitetsproblemer, produktspild og i værste til fælde produkttilbagekaldelser, som kan skade deres omdømme. Der er ingen specifik lovgivning der regulerer kvaliteten af damp i føde- og drikkevarefremstilling, selvom brugen af den forkerte damptype kan skade smag og lugt af det færdige produkt. Ved at inkludere kontrol af dampkvalitet i sine HAACP-procedurer, kan producenterne sikre, at krav til produktkvalitet overholdes.

Fordelene ved at implementere rendamp-processer
Damp af god kvalitet hjælper med at få det bed ste ud af driftsapplikationer og processer. Proces ser, der bruger damp, kræver at dampen fungerer effektivt. For at damp kan fungere optimalt, skal dampen være tør med en minimal mængde fugt. Og så skal dampen leveres ved det optimale tryk. Damp af god kvalitet sikrer korrekt proceskontrol, korte opvarmningstider og maksimal produktivitet. Samtidig minimeres forbruget i processen – hvilket betyder for føde- og drikkevareindustrien, hvor damp betragtes som en ingrediens.

Rendampgeneratoren hjælper føde- og drikkevareproducenter med at give deres forbrugere total sikkerhed og eliminerer risikoen ved brug af anlægsdamp, når produktet er i direkte kontakt med føde- og drikkevarer. Rendampgeneratoren til føde- og drikkevareprocesser leveres som en færdig løsning klar til installation og idriftsættelse, og kan leveres med damp- eller el-forsyning.

Spirax Sarco Ltd.
Blokken 62
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12709218
P nummer: 1002929526

Kontaktperson

HT
Heidi Terndrup
Internal Sales Engineer & Marketing Coordinator
+45 28108900 heidi.terndrup@dk.spiraxsarco.com

Send til en kollega

0.047