23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Licitationen
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.
Del siden
Annonce

Er der en uønsket ingrediens i dine fremstillingsprocesser?

Er damp i direkte kontakt med dine produkter? Brugen af den forkerte dampkvalitet kan give kvalitets- og sikkerhedsproblemer for dine føde- og drikkevarer.

Spirax Sarco har udviklet en beregner, som giver en vurdering af niveauet af din dampkvalitet: Høj, middel eller lav.

Risikoberegneren stiller 14 spørgsmål og på bare 5 minutter kan du få vurderingen.

Hent beregneren her.

Læs mere om dampkvalitet til fødevarebearbejdning.

 

Spirax Sarco Ltd.
Blokken 62
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12709218

Kontaktperson

HT
Heidi Terndrup
Internal Sales Engineer & Marketing Coordinator
+45 28108900 heidi.terndrup@dk.spiraxsarco.com
BREAKING
{{ article.headline }}
0.11