23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Odense Universitetshospital: Derfor benytter vi 3D-scanning

Læs med her og få indblik i, hvordan Odense Universitetshospital (OUH) ved hjælp af 3D-scanning gør det let at kvalitetssikre om projektet Nyt OUH går efter planen og arbejde med planlagt drift fremfor akut drift inden for Facility Management.

28. april 2016. Dagen, hvor det første spadestik blev taget til Nyt OUH, som med sine 284.000 m2 bliver det største nybyggede sygehus i Danmark med

  • 1 serviceby, som rummer sterilcentral, regionalt lager, køkken og logistikcentral
  • 833 sengestuer
  • 52 operationsstuer
  • 374 ambulatorier
  • Om Nyt OUH

Nyt OUH er Region Syddanmarks nye universitetshospital, som skal erstatte det eksisterende Odense Universitetshospital. Du kan læse mere om projektet her.  
Overstående facts illustrerer meget godt kompleksiteten i byggeriet, som stiller store krav til de knap 80 medarbejder i Nyt OUH’s organisation og de 650 håndværkere, som lige nu arbejder med at bygge sygehuset og den tilhørende serviceby – og et antal, der forventes at stige til knap 1200 håndværkere på daglig basis senere i byggeprocessen.    

Nyt OUH er Region Syddanmarks nye universitetshospital, som skal erstatte det eksisterende Odense Universitetshospital. Du kan læse mere om projektet her.  

OUH har mange lokationer i regionen. Og derfor har ledelsen set potentiale i at kigge nærmere på, hvordan man ved hjælp af 3D-scanning bl.a. kan få etableret planlagt drift fremfor akut drift for at få et bedre indblik i vedligeholdelsesbehovene og styre omkostningerne relateret hertil,

Ved hjælp af 3D-scanning kan OUH skabe præcise digitale modeller af bygninger til as-built- kvalitetskontrol og -dokumentation, og slipper derved for manuel opmåling.

Læs hele historien her

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528
P nummer: 1009002266

Send til en kollega

0.046