23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vivenis: Ny armaturserie fra hansgrohe

hansgrohe præsenterer den nye serie Vivenis, som kombinerer æstetisk produktdesign med et øjebliks ro. Vivenis-armaturerne fås i tre overflader: krom, mat sort og mat hvid samt forskellige højder.

Med sin slanke og diskret svungne tud imiterer det nye armatur hansgrohe Vivenis et blidt vandfald. Der opstår en bred stråle, der opfordrer dig til at give dig hen til denne naturnære oplevelse: Opfrisk hænder og ansigt og nyd et emotionelt øjeblik med elementet vand.

Kombinationen af det fine greb og den brede men flade tud understreger armaturets naturlige enkelhed. Den nyskabende luftblander med AirPower-teknologi beriger vandet med luft, så denne stråle – WaterfallStream – består af bløde, fyldige vanddråber. Derudover betyder EcoSmart-teknologien, at vandforbruget er helt nede på 5 liter i minuttet. hansgrohe Vivenis armaturerne fås i tre overflader: krom, mat sort og mat hvid. Med forskellige armaturhøjder til håndvasken samt armaturer til badekar, bruser og bidet kan hele badeværelset indrettes fleksibelt og i samme stil.

hansgrohe Vivenis er godkendt til drikkevand i Norden og klar til salg. Det organiske design har vundet en reddot design award 2021.

Se hele sortimentet på her.

Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10440033
P nummer: 1000077584

Kontaktperson

NA
Nicole Aupke
Kommunikations- og webkoordinator
nicole.aupke@hansgrohe.dk

Send til en kollega

0.063