23948sdkhjf

Nye vandledninger i Urbanplanen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Øens VVS Entreprise A/S

Øens VVS Teknik er en del af entreprise, hvor der skiftes vandledninger i Urbanplanen.

Øens VVS Teknik er netop startet med at udskifte vandledninger i kældrene i 14 boligblokke i Remisevænget Øst, der ligger i Urbanplanen på Amager.

De vandledninger, som udskiftes, er fra midten af 1960’erne, hvor bebyggelsen blev opført. Derfor er rørene nu så tærede og stoppet til, at beboerne ikke har et ordentligt vandtryk i deres lejligheder. Udskiftningen af vandledningerne betyder derfor, at vandforsyningen til de enkelte lejligheder bliver mere optimal.

Projektet udføres fra start til slut i samarbejde med Henrik W. Hansen VVS A/S med boligforeningen 3B som bygherre. Udover selve udførelsen indebærer arbejdet projektering, koordinering med bygherre og materialeleverandører samt varsling af beboere, når der lukkes for vandet.

Udskiftning af de eksisterende og installationen af de nye vandledninger tager to uger pr. boligblok. Den første uge udskiftes de gamle vandledninger med de nye. I den sidste uge isoleres vandledningerne, hvorefter Øens VVS Teknik rykker videre til næste boligblok.

”Vi har stor erfaring med at udskifte vandledninger i boligforeninger. Qua vores erfaringer har vi været igennem flere optimeringsprocesser, og derfor kan vi udføre opgaven på den halve tid af, hvad det normalt tager,” siger Lars Nielsen, salgschef i Øens VVS Teknik.

Udskiftningen af vandledningerne forventes færdigt til maj.

Øens VVS Teknik udfører opgaven til en entreprisesum på ca. 2 mio. kr.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Øens VVS Entreprise A/S

Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Danmark
Øens VVS Entreprise A/S

Send til en kollega

0.158