23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Endelig kommer eleverne tilbage i erhvervsskolerne

I aftes indgik et bredt flertal i folketinget en ny aftale for genåbningen af Danmark. Her blev det bl.a. vedtaget at eleverne på erhvervsskolerne, fra efter påske, kan vende tilbage til klasseværelset 50 procent af tiden.

I aftes indgik et bredt flertal i folketinget en ny aftale for genåbningen af Danmark. Her blev det bl.a. vedtaget at eleverne på erhvervsskolerne, fra efter påske, kan vende tilbage til klasseværelset 50 procent af tiden. Det vækker glæde hos den adm. direktør i Danske Byggecentre Palle Thomsen.

”Det glæder mig, at eleverne på erhvervsskolerne nu endelig for lov til at møde til mere fysisk undervisning. Det er alt andet lige mere givende for eleverne på erhvervsskolerne at få praktisk erfaring i klasseværelset end via online undervisning”, udtaler Palle Thomsen.

Den danske byggesektor mangler arbejdskraft og har ikke råd til at miste en årgang. Derfor er det godt, at eleverne nu kan se frem til mere undervisning i klasseværelset.

”Det er vigtigt, at eleverne får en god uddannelse med massere af praktisk erfaring. Branchen har i dag hårdt brug for mere kvalificeret arbejdskraft, så det er vigtigt, at næste generation er godt klædt på”, siger Palle Thomsen.

Danske Byggecentre
Egebækvej 98
2850 Nærum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84870714
P nummer: 1002705928

Send til en kollega

0.063