23948sdkhjf

Toftlund Maskinfabrik A/S Udvider.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Toftlund Maskinfabrik A/S

Toftlund Maskinfabrik A/S har indkøbt naboejendommen på 1.435 m2, og har nu over 6.000 m2 under eget tag.

Toftlund Maskinfabrik A/S har indkøbt naboejendommen på 1435 m2, som tidligere har været Konfektionsfabrik, den har dog stået tom i en årrække.

Toftlund Maskinfabrik A/S har i dag over 6.000 m2 at råde over, hvoraf kun 500 m2 ikke er opvarmet, fordelt ud på 4 matrikler i umiddelbar forlængelse af hinanden i Toftlund´s industriområde, samlet over 2,2 ha grundstykke.

Direktør: Henrik Clausen udtaler: ”-Vi havde brug for flere opbevaringslokaler til både råmateriale og færdige produkter, der afventede at kunderne afhentede dem.
Vi har igennem 2 år haft dette behov, og har lejet os ind i flere lejemål. Disse lejemål kunne vi nu opsige ved indkøbet af vor nye bygning.”

I dag beskæftiger Toftlund Maskinfabrik 23 medarbejdere, og et generationsskifte er blevet gennemført i løbet af de senere år. I 2013 overtog Hans Jørgen Clausens søn, Henrik Clausen, aktiemajoriteten, og i 2015 har han også overtaget direktørkontoret, samt den daglige ledelse. Hans Jørgen Clausen er dog stadig at træffe hver dag på Gøttrupvej, hvor han stadig er med til at udvikle ideer og maskiner for kunderne.

Toftlund Maskinfabrik er en solid underleverandør til bearbejdning af metalemner. Vi dækker alle arbejdsprocesser i, såvel tyndpladebearbejdning, som større stålkonstruktioner, alt under samme tag.

Vi har været på markedet i over 40 år, og vi fungerer som sparrings- og samarbejdspartner for vores kunder, når de skal have udført specialordrer, eller genbestilt deres standardvarer.

Vi udfører bl.a.:
* Speciel pladebearbejdning i stål, aluminium og rustfrit stål
* Tyndpladebearbejdning op til 4000 x 1500 x 5 mm.
* Laserskæring op til 3000 x 1500 x 20 mm.
* Kantbukning, cnc-styret,
* Revolverstansning i fuldautomatisk anlæg med pladelager & stakker.
* Klipning - bukning - svejsning
* Boring - drejning - fræsning
* Automatsavning

Vi producerer endvidere en række produkter, som vi selv har udviklet:
* Flytbare læsseramper
* Foderstofcontainere
* Storsækkestativer og stålpaller

Uanset om det drejer sig om små enkle serier eller store totalløsninger, er vi klar med en seriøs og engageret indstilling.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Toftlund Maskinfabrik A/S

Gøttrupvej 15-19
6520 Toftlund
Danmark
Toftlund Maskinfabrik A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.143