23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Licitationen
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.
Del siden
Annonce

Brand i restauranter!

Ultraviolette lys eller UV-C-lys er en type pære, der har en meget høj intensitet, der nedbryder organiske forbindelser. UV har været anvendt i forskellige steriliserings- og vandbehandlingsanvendelser i årtier.

UV-C lysets bølgelængde varierer alt efter anvendelse. I forbindelse med køkkenventilation bruges UV-C-lys til at nedbryde fedtpartikler gennem to processer: fotolyse og ozonolyse. Fotolyseprocessen bryder den molekylære binding af fedt, mens ozonolyse er en proces, der oxiderer fedtmolekylerne. Den primære fedtfiltrering i en emhætte er de mekaniske fedtfiltre i emhætten. De fjerner store fedtpartikler. De resterende mindre partikler og fedtdampe udsættes for ultraviolette lys eller UV-C-lys i udsugningskammeret af emhætten. Resultatet af den dobbelte filtrering er reduceret brandrisiko ved at reducere fedtopbygningen i kanalerne. Der er meget skrevet om UV-systemer og deres effektivitet. Generelt for Haltons UV emhætter er effektiviteten testet til over 80 % men effektiviteten afhænger meget af madlavningstypen. Det afgørende er at minimere brandrisikoen og minimere vedligeholdelsesomkostningerne!

Halton giver funktionsgaranti! Ring og hør nærmere på tlf. 86 922 855.

Halton A/S
Husby Alle 17, 1. tv.
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11744281

Kontaktperson

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078