23948sdkhjf

Jøni Byg i Aalborg har igennem de sidste måneder monteret seks Dolle terrasser

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dolle Nordic A/S

Jøni Bygs lejlighedsprojekt i Aalborg giver luft og lækre terrasse til de kommende beboere. Jønis bygs håndværkere har monteret 6 terrasser - hver enkelt har taget kun 3 dage.

Fra første streg på tegnebrættet til endelig projekt
Det er altid spændende at følge produkter fra de vokser fra små streger på tegnebrættet til virkelige projekter. Jøni Byg har her i efteråret været i gang med et større byggeprojekt i Aalborg. Dolle har været involveret fra start i processen og har budt ind med sparring for i samarbejde med Jøni Byg at nå frem til de bedste løsninger.

Hurtig montering - terrasse på 3 dage
Runi og Kasper fra Jøni Byg fortæller positivt omkring monteringen af de seks Dolle terrasser. Det tager selvfølgelig altid lidt tid, før man er helt fortrolig med et nyt produkt, og samtidig er det første gang Runi og Kasper monterer en stålterrasse. Dog har de ret hurtigt lært Dolle terrassen at kende, og alt i alt har de kun brugt tre dage på at montere hver terrasse. Runi og Kasper er blevet guidet godt igennem de forskellige faser af montagevejledningen. Ellers har de været inde og kigge på monteringsvideoen på dolle.dk, der har været med til at give et godt overblik. I forbindelse med monteringen af de seks terrasser har Runi og Kasper fået gode idéer med på vejen til, hvordan Dolle kan forbedre og videreudvikle terrasserne.

Ensartet terrasse med plads til specialløsninger
I selve udviklingsfaserne er der blevet plads til specialløsninger, hvor Jøni Byg har budt ind med ønsker undervejs. Det er der blandt andet kommet et separat værn ud af til kælderskakten samt en specialdesignet låge. Dolle terrassens æstetiske udtryk går op i en højere enhed i byggeprojektet i Aalborg. Og som Runi og Kasper selv fremhæver, efterlader terrassen et ensartet udtryk, hvor materialerne går godt i spænd med det stilrene og minimalistiske byggeri.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dolle Nordic A/S

Holmstrupgårdvej 1C.
8220 Brabrand
Danmark
Dolle Nordic A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.157