23948sdkhjf
Del siden
Annonce

VVS-entreprisen på nybyggeri af uddannelsescenter i Rødovre

Øens VVS Teknik A/S varetager VVS-entreprisen på et stort nybyggeri af et uddannelsescenter

I Rødovre er der ved at blive bygget et nyt uddannelsescenter på hjørnet af Tårnvej og Egegårdsvej, hvor Vestegnens HF & VUC samler alle deres undervisningsaktiviteter. Øens VVS Teknik varetager VVS-entreprisen for entreprenøren Daurehøj Erhvervsbyg.

H+ Arkitekter har tegnet det nye uddannelsescenter for Vestegnens HF & VUC, der samlet er 2.800 kvadratmeter fordelt på fire etager. Det giver plads til 300 kursister, der kan have deres daglige gang på uddannelsescenteret.

På femte etage laves tagterrasse og et ovenlysvindue, som giver lys på alle etager gennem et åbent atrium i midten af bygningen. I stueetagen har arkitekterne planlagt åbne facader, så man udefra kan se livet inde i bygningen.

Øens VVS Teknik udfører alle VVS-installationer i nybyggeriet, såsom etablering af toiletter, håndvaske, køkkenvaske, badefaciliteter m.m. Desuden installerer vi sprinklerinstallationer, som sikrer bygning og mennesker mod brand

Vi udfører underentreprisen for 2,4 mio. kr. Vi har tidligere samarbejdet med Daurehøj Erhvervsbyg om totalrenoveringen af boligerne i Præstemarken i Jyderup. Her udførte Øens VVS Teknik energioptimering af varmeanlæg, installerede ventilationssystemer og udførte alle VVS-installationer i de nye badeværelser og køkkener.

Foto: H+ARKITEKTER A/S

Øens VVS Entreprise A/S
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Tårnby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34205922
P nummer: 1017390372

Send til en kollega

0.063