23948sdkhjf

Gottfred Petersen først med GDV-godkendte fordeler rør

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gottfred Petersen A/S

Efter mere end et års intenst arbejde, kan Gottfred Petersen A/S, som de første herhjemme, tilbyde den danske Vvs-branche 3/4" fordeler rør til 15x2,5 mm PEX-rør i størrelserne 2-, 3- og 4-vejs.

Rørene er godkendte i henhold til ordningen Godkendt til Drikkevand (GDV).

At virksomheden indtil videre er de eneste herhjemme, der kan tilbyde Vvs-branchen GDV-godkendte fordeler rør, er af stor betydning for Gottfred Petersen A/S siger Salgschef Ulrik Mogensen.

”Jeg forventer, at rådgivere, bygherrer samt VVS-installatører senest pr. 1. juni 2016, hvor ordningen Godkendt til Drikkevand er fuldt gældende, udelukkende vil benytte GDV-godkendte byggevarer i lighed med vore fordeler rør.”, udtaler Ulrik Mogensen fra Gottfred Petersen A/S.

Salgschef Ulrik Mogensen er da også fortaler for godkendelsesordningen, der sorterer under Energistyrelsen og varetages af sekretariatet for byggevarer godkendt til drikkevand:

"Ordningen betyder, at byggevarer, der kommer i kontakt med drikkevand, skal GDV-godkendes, inden vi må sælge varerne. Vi kan kun bifalde, at der stilles skarpt på de enkelte byggevarers sundhedsmæssige egenskaber, så man sikrer, at kvalitetskravene til vores drikkevand også er overholdt, når det kommer ud til den enkelte forbrugers taphaner.

Siden ordningen Godkendt til Drikkevand trådte i kraft 1. april 2013, er der givet et utal af dispensationer,
hvor byggevarer med en VA-godkendelse stadigvæk har kunnet sælges og markedsføres. Pr. 1. juni 2016 skal byggevarer, der kommer i kontakt med drikkevand, imidlertid have en gyldig GDV-godkendelse.
Som leverandør til det danske VVS-grossistmarked, lagerfører vi derfor også GDV-godkendte kompressionsfittings fra den italienske producent TIEMME.”
, slutter salgschef Ulrik Mogensen fra Gottfred Petersen A/S.

For yderligere informationer kontakt venligst salgschef Ulrik Mogensen på mobil +45 40 82 77 04 eller mail UMO@gottfred.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gottfred Petersen A/S

Langelandsvej 15
5500 Middelfart
Danmark
Gottfred Petersen A/S

Send til en kollega

0.109