23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oplev elegance med Legrabox fra Blum

Det elegante boxsystem Legrabox udmærker sig med sine 12.8mm tynde sider ved et slankt og elegant design i rene linjer. Legrabox præsenteres desuden med tip-on, blumotion eller tip-on/blumotion integreret i skinnerne.

Den høje grad af bevægelseskomfort og et reduceret formsprog har fået adskillige internationale udmærkelser.
Legrabox er udviklet med henblik på, at opfylde de nyeste trends og krav til individualitet og præsenteres således med en række forskellige designelementer og muligheder – slanke og elegante metalsider i forskellige farver eller lette og næsten svævende glaselementer – begge understreger et strømlinet og moderne look.

Der er således i høj grad mulighed for at individualisere. Hvad end man vælger metal eller glas elementer, så tilføjer Legrabox et strejf af luksus til ethvert møbel. Legrabox er ligeså mangfoldig som temaet bolig og kan indsættes ved alle bolig- og anvendelsesområder.

Organisering når det er bedst
Inddelingssystemet Ambia-Line passer perfekt sammen med Legrabox og er ligeledes kendetegnet ved et slankt og minimalistisk design og alsidige anvendelsesmuligheder.
Det overskuelige program af fleksible og anvendelige rammer åbner op for stor frihed i forbindelse med indretning og organisering indvendigt i møblet, så det fungerer praktisk i hverdagen for den enkelte.

Kontakt OL-Beslag A/S for at høre nærmere om mulighederne med Legrabox.

OL-Beslag A/S
Bergsøesvej 2-4
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK69881718
P nummer: 1002308205

Kontaktperson

KS
Kristen Søndergaard
ks@ol-beslag.dk

Send til en kollega

0.11