23948sdkhjf
Del siden
Annonce

The Royal Arena ved Ørestad Syd i København.

The Royal Arena er ved at blive bygget i bydelen Ørestad Syd i København, en arena af international standard med både sport, musik og kultur.

Selve placeringen gør arenaen attraktiv for gæster fra både ind- og udland.

Royal Arena får plads til op til 15.000 siddende og stående tilskuere til kultur- og musikarrangementer. Til sportsbegivenheder vil kapaciteten være 12.500 tilskuere. Arenaen bliver fleksibel og skalérbar, så det er muligt at afholde arrangementer, hvor kun en mindre del af arenaen og tilskuerkapaciteten udnyttes.

Multimontage A/S har haft et godt samarbejde med CC Contractors vedr. elementmontagen på Royal Arena, og har været en af de største opgaver/ udfordringer Multimontage A/S har haft.

Fotograf Hélène Mogensen de Monléon følger Royal Arenas bygningsproces gennem sine fotografiske fortællinger, og man kan på nogle af billederne se vores medarbejdere monterer beton og stål elementer på Royal Arena. En måde at se en byggeproces i et andet perspektiv.

Hélène siger om sit arbejde at især produktionen og bygningsprocessen, interesserer hende som fotograf, idet denne fase er et unikt eventyr, som handler om ideer, mennesker, håndværk, kunst, teknik og visioner, som til sidst folder sig ud i et enestående værk.

Se billederne her

Multi Montage Stoholm A/S
Dornen 8
7850 Stoholm J
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14343571
P nummer: 1002955998

Send til en kollega

0.078