23948sdkhjf

Gulve og belægninger af Confalt hos Frode Laursen udført af Lemminkainen A/S Danmark

| Medlemsnyhed | Indrykket af Contec Prefab A/S

Confalt gulvbelægning er ideelt for områder, hvor gulve udsættes for høje statiske belastninger eller kraftig mekanisk belastning.

Et af de største danske transport- og logistikfirmaer i Danmark Frode Laursen A/S, har gennem en årrække anvendt gulve med Confalt belægning i deres logistikcentre. Hos Frode Laursen A/S er der, gennem de sidste 20 år, udlagt mere end 220.000 m2 af asfaltfirmaet Lemminkainen A/S hos Frode Laursen A/S.

Confalt gulvbelægning er et af de få gulve på markedet som både kan bære den store belastning fra tunge reoler og tilbyde medarbejderne et behageligt gulv at færdes på. Derudover viser erfaringerne fra Frode Laursen A/S, at den fugefri belægning sikrer minimale omkostninger til vedligeholdelse af gulve. Det hele skyldes den unikke kombination af asfalt og beton, hvor fleksibiliteten fra asfalten kombineres med en beton af særlig høj styrke, i en semifleksibel løsning.

På billedet ses et typisk lagergulv hos Frode Laursen A/S, hvor mere end 11.000 m², i løbet af få dage, blev taget i brug efter at være udlagt på en bund af CG (cementstabiliseret grus). Endnu en af fordelene er netop den effektive udlægning og korte afhærdningstid, hvorefter gulvbelægningen Confalt kan tages i brug.

Langvarige partnerskaber er basen i Contec.
Contec bygger samarbejdet op omkring langvarige partnerskaber med tætte forretningsmæssige relationer. Vi fokuserer på at holde de samme entreprenører, arkitekter og håndværkere tæt på vores organisation.

Vi drager alle fordel af vores langvarige partnerskaber, fælles interesse i udvikling og stærke løsninger, sammenblandet med en stor passion omkring højstyrke beton, sikrer vores kunder meget kompetente projektløsninger, som bruges til stor tilfredshed for alle.

Erfaring og stor viden omkring vores produkter er nogen af de vigtigste faktorer for os. Det hjælper os med at levere den absolut bedste højkvalitetsløsning til slutbrugeren.

De tætte forretningsrelationer med vores partnere giver os en unik mulighed til at levere de rigtige løsninger til vores kunder i hele verden.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Contec Prefab A/S

Axel Kiers Vej 30
8270 Højbjerg
Danmark
Contec Prefab A/S

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.094