23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye tynde skæreskiver med lang levetid.

Flexovit lancerer en ny tynd skæreskive med 1,0 mm tykkelse. Den nye skæreskive, som har betegnelsen Mega-Line, har op til 30 % bedre ydeevne.

Flexovits nye skæreskiver på 1,0 mm tykkelse anvendes i vinkelslibere til skæring af stål, rustfrit stål og hårde legeringer. De er særligt egnede til at skære i tyndvæggede materialer som f.eks. rustfri rør. Mega-Line-skæreskiver har en mindre etiket end normalt.

Dette giver flere fordele, skiven er mere fritskærende, giver hurtigere- og blødere skæring, og vibrationsniveauet er lavere. Desuden får du også et renere og finere snit og høj præcision i skæringen. Både skærehastigheden og levetiden kan øges med op til 30 %.

Den nye Mega-Line-skæreskive med 1,0 mm tykkelse findes i størrelsen 115 og 125 mm. Slibekornene er aluminiumoxid af højeste kvalitet i kombination med et avanceret bindemiddelsystem.

"Med Flexovits nye tynde skæreskive Mega-Line får man en skæring med meget høj præcision og fine og rene snit uden varmeskader. Takket være den lange levetid og hurtige skæring, får du højere produktivitet og lavere samlet omkostninger" siger Erik Møller, salgschef hos Saint-Gobain Abrasives A/S Danmark.

Saint-Gobain Abrasives A/S
Dybendalsvænget 2
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK69931413
P nummer: 1002309717

Send til en kollega

0.078