23948sdkhjf

Moland Gruppen favner fremtiden bedre og bredere

| Medlemsnyhed | Indrykket af Moland Byggevarer A/S

Moland Gruppen er styrket med ansættelse af 2 meget kompetente medarbejdere.

Vi favner fremtiden bedre, fordi vi nu får styrket vores salgsfunktion med ansættelse af Lars Kjærsgaard Christensen som ny salgschef i Moland Bygggevarer A/S. Samtidig har vi udvidet direktionen i Moland Gruppen med ansættelse af Carsten Rønberg som koncernsalgsdirektør.

Vi favner fremtiden bredere, fordi vi netop har udgivet vores 3. avis PERSPEKTIV i et oplag på 21.100 eksemplarer som sendes ud til alle vigtige beslutningstagere inden for byggeriet, og fordi vi nu har åbnet endnu et interaktivt showroom, som præsenterer næste generation af facadeløsninger.
Besøg det interaktive showroom her!

Ny koncernsalgsdirektør i Moland Gruppen
Med baggrund i den udviklingsproces som Moland Gruppen er midt i, har vi valgt at styrke organisationen yderligere med ansættelse af en koncernsalgsdirektør der samtidig indtræder i direktionen for Moland Gruppen.

1. november 2015 tiltræder Carsten Rønberg som ny koncernsalgsdirektør i Moland Gruppen. Carsten Rønberg bliver, som ny koncernsalgsdirektør og medlem af direktionen, en del af en vigtig strategisk udvikling i Moland Gruppen. Som ny koncernsalgsdirektør
kommer Carsten Rønberg til at spille en central rolle i udviklingen af salget på tværs af selskaberne i Moland Gruppen.
Carsten Rønberg har mange års erfaring i branchen og kommer fra en stilling som markedsdirektør for Nord Europa hos Fermacell GmbH.

Ny salgschef i Moland Byggevarer A/S
1. oktober 2015 tiltræder Lars Kjærsgaard Christensen som ny salgschef i Moland Byggevarer A/S.

Lars Kjærsgaard Christensen kommer til at spille en vigtigt rolle i en fortsat udvikling af Moland Byggevarer A/S’ unikke produktprogram samt udviklingen af kunderelationer. Lars Kjærsgaard Christensen har ligeledes mange års erfaring i branchen og kommer fra en stilling som salgschef for Danmark hos Fermacell Scandinavia.

Med ovennævnte ansættelser er vi sikre på, at vi har fået styrket vores organisation med 2 meget kompetente medarbejdere, der kan være med til at forstærke vores i forvejen stærke position i markedet for salg af byggematerialer.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Moland Byggevarer A/S

Strandvejen 16
7800 Skive
Danmark
Moland Byggevarer A/S

Send til en kollega

0.125